Ishøj Kommune

Natur, biologi og levende organismer i kunstudstilling

Del

Evi Apostolou udstiller sin kunst fra 29. september til 28. oktober i Kulturium Musikteater i Ishøj. Inspirationen kommer mange steder fra – kig forbi og nyd udstillingen

Kunstneren bag værkerne, Evi Apostolou, er født og opvokset i Grækenland. Hun er uddannet fra universitetet i Athen - først i religionsvidenskab, siden fra Kunstakademiet Athens School of Fine Arts og endelig som grafisk designer på UCN i Aalborg.

Evi arbejder som udøvende kunstner og underviser i billedkunst. Hun har tidligere udstillet i Danmark, Grækenland, Italien, Frankrig, Spanien, Canada, USA og England.

Nu er turen kommet til Ishøj, og udstillingen er absolut et besøg værd.

En blandet landhandel

Billedkunstnere inspireres ofte af nogle bestemte ting og forhold. I denne udstilling kan du opleve malerier inspireret af natur, biologi, levende organismer, videnskab, teknologi, drømmenes verden og imaginære væsner.

Åbningstiden for udstillingen er alle dage mellem kl. 14 og 20. Caféen er åben imens, så der er mulighed for diverse drikkevarer i forbindelse med besøget.

Kontakter

Kulturium Musikteater: 61 93 64 30 / 43 54 55 11

Evi Apostolou, kunstner: 21 96 45 82

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum