GF Fonden

National trafikpris til fynsk synlighedskampagne

Del

ASSENS KOMMUNE I FRONT: Brylle Skole danner torsdag den 31. oktober rammen om en national prisoverrækkelse. Overrækkelsen er kulminationen på en stor synlighedskampagne i den vidtstrakte vestfynske kommune.

I Assens kommune nøjes de ikke med at bakke op om de landsdækkende trafikkampagner. Her går kommunen foran med sin helt egen forebyggende "Se mig"-kampagne. For der er i den grad brug for at være synlig, når man som skoleelev begiver sig rundt på kommunes mange veje.

Gennem kampagnen ønsker kommunen at sætte fokus på sundheden og friheden i at cykle - og samtidig at minde bilisterne om at være særligt opmærksomme på de bløde trafikanter i den mørke tid.

Med GF Trafikpris følger 47.500 kroner fra GF Forsikrings fond. Og i GF Fonden håber man, at eksemplet fra Assens kommune vil kunne inspirere andre kommuner: - "Se mig"-kampagnen er et rigtig godt eksempel på en kommune, der gør en ekstra indsats for at sætte fokus på trafiksikkerheden for de yngste og bløde trafikanter, siger Claus Hanfgarn fra GF Fyn. 


Prisoverrækkelsen er den 31. oktober på Brylle Skole, Tobovej 43, 5690 Tommerup

Prisoverrækkelsen sker i forbindelse med en trafikdag med aktiviteter for 1.-6. klasse på Brylle Skole, hvor projektets tovholdere, Mette Maria Sørensen og Lisbeth Fuglsø, er med. 

Pressen er inviteret fra kl. 14.20:
- Claus Hanfgarn fra GF Fyn overrækker GF Trafikpris til Assens kommune til projektet og borgmester Søren Steen Andersen.
- Fællessang "Jeg er så glad for min cykel".
- 3 små stafet-konkurrencer - elevhold, lærerhold, forældrehold og V.I.P.-hold.
- Kaffe og kage - og fri leg på stafetbanerne.

Der vil være mulighed for at fotografere og interviewede de involverede på dagen. I anledning af halloween er skolegården pyntet med græskar, som bruges i forbindelse med cykeltræningen. 

Kontakter

Lisbeth Fuglsø, Trafik og Byg - Team Trafik, Assens kommune, mobil 24 90 46 75,
lifug@assens.dk
Mette Maria Sørensen, ingeniør hos Vej og Trafik, Assens komme, 64 74 65 24 memas@assens.dk
Rasmus Gade, kommmunikationskonsulent, GF Fonden, mobil 25 57 20 20, gade@gfforsikring.dk

Billeder

Information om GF Fonden

GF Fonden
GF FondenGF Trafikpris uddeles årligt af GF Forsikrings fond til projekter, der viser nye veje og løsninger til gavn for trafiksikkerheden. Læs mere på www.gftrafikpris.dk 

Følg pressemeddelelser fra GF Fonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GF Fonden

National trafikpris til midtsjællandsk skovbørnehave (opdateret 21.09)18.9.2020 07:39:04 CESTPresseinvitation

Opdateret 21.09.2020: På grund af coronasituationen er arrangementet aflyst og udsættes til senere. Ny information til pressen følger, så snart ny dato er kendt. TRAFIKSIKKERHEDEN ER HELT UDE I SKOVEN: Bøgely Skovbørnehave ved Ringsted modtager onsdag GF Fondens trafikpris. Prisen overrækkes ved et trafik- og coronasikkert udendørsarrangement, hvor stedets helt nye trafikbane samtidig indvies. Her vil også Ringsteds borgmester, Henrik Hvidesten (V), deltage sammen med stedets børn og voksne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum