Ishøj Kommune

Nanni hygger i sit drivhus med en mus og en heldig kartoffel

Del

Der er børneteater for de mindste, når Randers Teater besøger Kulturium Musikteater i Ishøj den 31. oktober kl. 11 med forestillingen ’En heldig kartoffel’

Fra forestillingen 'En heldig kartoffel'.
Fra forestillingen 'En heldig kartoffel'.

Du kan nu opleve en musikalsk og humoristisk børneforestilling for det yngste publikum mellem to og fire år. Forestillingen er gratis for medlemmer af Girafklubben.

I ’En heldig kartoffel’ er drivhuset et godt sted at være. Alle planter og grøntsager bliver flittigt vandet, og der er lunt og godt. Nanni er sulten. Heldigvis er der en kogt kartoffel tilbage i kasserollen. Men musen, der bor i væksthusets fine kukur, er også sulten. Den vil have hele kartoflen for sig selv. Men Nanni siger, at musen er grådig, og at man skal huske at dele. Hun tager flere kartofler frem fra vinterforåret. Imens kartoflerne koger, fortæller Nanni en historie. Hun bruger alle grøntsagerne fra væksthuset som dukker. Men da historien er slut, er både den kogte kartoffel og musen væk. Mystisk.

Køb billet til denne forestilling for kun 25 kr. for børn og 50 kr. for voksne i musikteatrets billetsalg eller på kulturium.dk. Medlemmer af Girafklubben kan hente gratis billet ved fremvisning af medlemskort, og medfølgende voksne kan købe billet til 35 kr.

Kontakter

Kulturium – Musikteater og Biograf, telefon 61 93 64 30 / 43 54 55 11

Billeder

Fra forestillingen 'En heldig kartoffel'.
Fra forestillingen 'En heldig kartoffel'.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum