Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Plademesse 2021

Del

Gør en god handel på Sydsjællands største plademesse lørdag den 11. september på Næstved Bibliotek. Oplev også en live-optagelse af podcasten ”Rockhistorier” med musikanmelderne Klaus Lynggaard og Henrik Queitsch.

Næstved Bibliotek arrangerer sammen med en gruppe frivillige kræfter anført af ildsjæl og pladesamler Poul Thaarup Sydsjællands største plademesse den 11. september kl. 10.00-15.00.

Lokalt samlingspunkt for pladesamlere og musikinteresserede
Det er 7. gang, at messen afholdes, og den er blevet lidt af en tradition. Musikinteresserede fra nær og fjern ser frem til messen, hvor de mødes over kasserne med sjældenheder og gode tilbud til en snak om musik. Det foregår gerne med en kop kaffe, en øl eller en vand i hånden.

Udover at være et lokalt samlingspunkt for sydsjællandske pladesamlere, tiltrækker messen sælgere og besøgende langvejs fra på grund af den gode stemning og de fine faciliteter i biblioteksrummet.

Rockhistorier som podcast
I år rundes messen af med optagelsen af en live-podcast med musikanmelderne Klaus Lynggaard og Henrik Queitsch, der bestyrer podcasten ”Rockhistorier”. Kl. 15.00-17.00 optager de således en podcast om pladesamleri og musikmani direkte på bibliotekets scene med de besøgende som publikum.

Plademessen finder sted på Næstved Bibliotek lørdag den 11. september kl. 10.00-15.00. Liveoptagelsen af podcasten Rockhistorier løber af stablen kl. 15.00-17.00. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.

Kontakter

Billeder

Download
Klaus Lynggaard og Henrik Queitsch bestyrer podcasten Rockhistorier. Foto: Rita Kühlmann
Klaus Lynggaard og Henrik Queitsch bestyrer podcasten Rockhistorier. Foto: Rita Kühlmann
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum