Munin udgiver d. 8. december sin debut EP ‘Outside In’, og den kan tilgås på alle gængse streamingtjenester.

Del

Munin 
Kunstneren Munin er skaberen bag EP’en ‘Outside In’ som beskæftiger sig med både synthesizere, interessante lyde og flotte og spændene melodier. Han beskriver selv sin musik som “energisk house musik, som giver dig lyst til at danse og græde på én og samme tid”.

Med sin debut EP skaber Munin et unikt univers, som lytteren frit kan gå på opdagelse i. Musikken beskrives som både nærværende og som kuldegys fremkaldende dansemusik, og er blandt andet inspireret af Jamie xx og den danske supergruppe AV AV AV. 

Bag kunstnernavnet Munin er den 24-årige Rasmus Ravn, som er født og opvokset i Fredericia. Rasmus har beskæftiget sig med musik i mere ti år, og han har blandt andet gået på det 3-årige MGK i Kolding, hvor han har studeret musikproduktion. 

“Musik er en essentiel del af mit liv. Det er et universelt sprog, der taler til vores følelser - et sprog vi alle forstår på den ene eller anden måde. Det syntes jeg er ret magisk.”

Kontakter

Billeder

Links

Information om Munin

MuninFølg pressemeddelelser fra Munin

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.