Vejdirektoratet

Motorvejsbro nær Køge får en grundig vedligeholdelse

Del

Broen der fører Ringstedvej over Sydmotorvejen vest for Køge skal have ny belægning, nye kantbjælker og nyt autoværn over de kommende fire-fem måneder.

Fra 5. juli til 17. november må trafikanterne indstille sig på at skulle sætte hastigheden ned, når de benytter broen, der fører Ringstedvej over Sydmotorvejen vest for Køge. Årsagen er, at broen skal gennem en større renovering, der vil sikre den mange ekstra års levetid

Sådan bliver der arbejdet

Broens overside skal totalrenoveres. Der skal støbes nye cykelstier i begge sider af broen. Belægningen på cykelstierne bliver en kunststofbelægning, som i sit udtryk minder meget om en asfaltbelægning.

Hele broen bliver omisoleret, og får ny asfaltbelægning i køresporene.

Kantbjælkerne bliver repareret og forhøjet og der bliver opsat nye broautoværn. Vejautoværnet under broen langs med søjlerne i midterrabat og yderrabatter skal ligeledes udskiftes.

Information til trafikanterne

Broen vil være åben for trafik i hele perioden med en hastighedsnedsættelse til 50 km/t gennem arbejdsområdet.

I forbindelse med kørsel af materialer og materiel til og fra arbejdsområdet bliver det dog nødvendigt af og til meget kortvarigt at spærre for trafikken.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

Information om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken kan ses www.trafikinfo.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

Nøgleord

Kontakter

Vejarbejdsansvarlig Henrik Olischer Nielsen, Vejdirektoratet, tlf.: 7244 7548, mail: hn@vd.dk
Kommunikationskonsulent Anne-Mette Nyhuus, tlf. 7244 3078, mail: an6@vd.dk

Billeder

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Information om vejarbejder

Når vi bygger og vedligerholder vores veje, gør vi, hvad vi kan, for at det generer mindst muligt. Vi opdaterer hele tiden oversigten over, hvilke vejarbejder der er igang rundt omkring i landet.

Se hele listen her på www.vejdirektoratet.dk/vejarbejder

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum