Montra Hotel Skaga i Hirtshals får ny ledelse

Del

Montra Hotel Skaga i Hirtshals får nye hotelchef, når den nuværende direktør Tom Boye tiltræder som ny CEO for Ruths Hotel i Gl. Skagen.

Montra Hotel Skaga i Hirtshals får nye hotelchef, når den nuværende direktør Tom Boye tiltræder som ny CEO for Ruths Hotel i Gl. Skagen.
 
Tom Boye har været direktør for både Montra Hotel Skaga i Hirtshals og Montra Hotel Hanstholm.
 
Ny hotelchef  for Montra Hotel Skaga i Hirtshals bliver Sarah Routledge, der i over 20 år har været hotellets receptions- og konferencechef, mens Tino Johannesen fortsætter som hotelchef for Montra Hotel Hanstholm.
 
Begge hotelchefer refererer direkte til bestyrelsesformand Søren Casparij, Montra Hotels A/S.
 
- Tom har gjort en fantastisk indsats hos os i over 19 år, og vi er stolte over kunne sende ham videre til et af landets berømte hoteller. Han har været med til at bygge et godt fundament for en fortsat positiv udvikling af hotellerne. Begge hoteller er i positiv og travl drift, og de sidste par år har vi investeret ikke ubetydelige millionbeløb i renovering af værelser og faciliteter som led i en udviklingsstrategi. Det arbejde fortsætter fremadrettet,  siger Bestyrelsesformand Søren Casparij, Montra Hotels A/S.
 
Den nye ledelse er på plads senest den 1. april. 
 
 

Nøgleord

Kontakter

Yderligere information:
Bestyrelsesformand Søren Casparij, Montra Hotels A/S, tlf. 2145 1049

Billeder

Information om Cold Coast

Cold Coast
Vesterhavsgade 13, Cold Hawaii Vorupør
7700 Thisted

+45 2621 1145http://www.coldcoast.dk

Cold Coast er et multi-kommunikationsbureau, der arbejder indenfor fødevarer, kultur, sport og erhverv med base i Cold Hawaii i Thy samt Waterz i Hvide Sande.

Følg pressemeddelelser fra Cold Coast

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cold Coast