Moesgaard Museum

Moesgaard Museum og Aarhus er blandt verdens bedste oplevelser

Del
Museet og byens vikingeoprindelse fremhæves af Time på årets liste over verdens mest storslåede steder at besøge
Moesgaard Museum er på listen over de steder som Time anbefaler at besøge i 2023. Pressefoto Moesgaard Museum
Moesgaard Museum er på listen over de steder som Time anbefaler at besøge i 2023. Pressefoto Moesgaard Museum

Time har netop offentliggjort årets liste over de 50 mest storslåede steder at besøge i verden. Ifølge guiden 2023 Worlds Greatest Places er Aarhus og blandt andet Moesgaard Museum et af de steder, som Time’s redaktører og eksperter rundt om i verden anbefaler at besøge for at få en  ekstraordinær oplevelse i særklasse.


”Vi er glade for, at Aarhus og blandt andet Moesgaard Museum og byens vikingeoprindelse bliver fremhævet på Time’s liste. Vi stræber på Moesgaard hele tiden efter at give unikke, værdifulde og meningsfyldte oplevelser, så det er et skulderklap og noget, som vi kan bruge i vores arbejde med de store verdenshistoriske særudstillinger, som vi har gjort til et kendetegn for Moesgaard. At man i Aarhus bogstaveligt talt kan gå på de samme gader, som vikingerne gjorde, er noget af det, der gør byen helt unik og noget vi på Moesgaard er stolte af at kunne fremhæve og præsentere,” siger direktør for Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst.

Time har siden 2018 udgivet en årlige rejseguide med titlen Worlds Greatest Places. Listen samler de bedste og mest spændende oplevelser fra hele verden bl.a. lande, byer, nationalparker, museer, restauranter og hoteller. Oplevelserne, som fremhæves i rejseguiden, skal byde på ekstraordinære oplevelser og være noget unikt.

Time er også og nok mest kendt for hvert år at offentliggøre en liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer.

Time’s liste 2023 Worlds Greatest Places kan ses her

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Moesgaard Museum er på listen over de steder som Time anbefaler at besøge i 2023. Pressefoto Moesgaard Museum
Moesgaard Museum er på listen over de steder som Time anbefaler at besøge i 2023. Pressefoto Moesgaard Museum
Download

Information om Moesgaard Museum

Moesgaard Museum
Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

87394000https://www.moesgaardmuseum.dk/

Moesgaard Museum er et kulturhistorisk museum, der viser arkæologiske og etnografiske udstillinger i international klasse. Museet forsker i og formidler menneskelivets mangfoldighed i et tæt samarbejde med Aarhus Universitet. Moesgaard Museum omfatter afdelingen i Højbjerg ved Aarhus, Vikingemuseet i Aarhus, Odder og Samsø museer.

Følg pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

Christian Schwarz Lausten træder ind i bestyrelsen på Moesgaard Museum20.3.2023 13:48:38 CET | Pressemeddelelse

Moesgaard Museum får nyt medlem af museets bestyrelse. Det er Christian Schwarz Lausten, der er grundlægger og CEO for Landfolk.com, som indtræder i bestyrelsen udpeget af Jysk Arkæologisk Selskab. ”Når man har som ambition at skabe kobling imellem den store, dybe verdenshistorie igennem årtusinder og moderne mennesker fra hele verden, skal man have solide digitale og analytiske kompetencer på holdet. Derfor er jeg virkelig glad for at byde Christian Schwarz Lausten velkommen som nyt bestyrelsesmedlem på Moesgaard,” siger Anne-Marie Dohm, der er formand for Moesgaards bestyrelse. Moesgaard Museum er en selvejende institution, som omfatter Moesgaard Museum i Højbjerg ved Aarhus, Vikingemuseet i Aarhus og Odder og Samsø Museer. Museets specialer er arkæologi og antropologi/etnografi og museet har et tæt samarbejde med Aarhus Universitet. De elleve medlemmer af Moesgaard Museums bestyrelse udpeges bl.a. af Aarhus Kommune, Aarhus Universitet, Erhverv Aarhus og Jysk Arkæologisk Selskab. Moe

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum