Moesgaard Museum

Moesgaard Museum åbner igen tirsdag 26. maj

Del

Publikum skal købe billet på forhånd, da museet indfører tidsintervaller på billetterne for at sikre et trygt og sikkert museumsbesøg med god afstand mellem gæsterne.

Moesgaard Museum er klar til at åbne dørene igen for publikum tirsdag 26. maj. Det bliver med online billetkøb på forhånd i tidsintervaller, og dermed med et begrænset antal gæster i udstillingerne, så gæsterne kan få en sikker og tryg oplevelse.

Museet har gennemgået alle udstillinger og publikumsfaciliteter og der vil være ekstra overvågning samt  afstandsmarkeringer og ekstra rengøring.

”Vi glæder os til igen at få liv i museet og møde vores gæster. Og ikke mindst til igen at kunne byde publikum indenfor i vores store særudstilling om Pompeji, som var et stort trækplaster før Corona nedlukningen. Den er det lykkedes os at få forlænget til 13. september, og det er vi meget glade for. De kommende dage skal vi have medarbejderne tilbage på arbejde igen til en sikker og klar arbejdsplads, og så skal vi have dem instrueret i de nye arbejdsgange, der også skal gøre det sikkert og trygt for vores gæster at besøge museet, når vi slår dørene op på tirsdag,” siger direktør Mads Kähler Holst.

I den kommende tid skal man huske at købe billet på forhånd på museets hjemmeside, inden man planlægger et besøg på Moesgaard.

Museet åbner igen tirsdag 26. maj kl. 10.

Læs mere på www.moesgaardmuseum.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Moesgaard Museum

Moesgaard Museum
Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

87394000https://www.moesgaardmuseum.dk/

Moesgaard Museum er et kulturhistorisk museum, der viser arkæologiske og etnografiske udstillinger i international klasse. Museet forsker i og formidler menneskelivets mangfoldighed i et tæt samarbejde med Aarhus Universitet. Moesgaard Museum omfatter afdelingen i Højbjerg ved Aarhus, Vikingemuseet i Aarhus, Odder og Samsø museer.

Følg pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum