OK

Mød OK på Transport Øst

Del

Energiselskabet OK er med, når Transport Øst løber af stablen den 3. - 4. september.

Energiselskabet OK er med på Transport Øst den 3. – 4. september, hvor det som altid er muligt at få en snak om udviklingen på transportområdet, og hvad OK kan tilbyde den tunge transport både i forhold til produkter og services.

Kurt Theis Henriksen, distriktschef, er et kendt ansigt blandt de fleste af transportkunderne på Sjælland. Derfor er det også ham, der fast vil være på OK’s stand under de to messedage sammen med Michéle Bruun Rasmussen og Dorthe Johnsen.

”Vi glæder os til at møde vores nuværende og potentielle kunder på messen. Det er en god mulighed for at tale med en del hen over de to dage, og vi er meget interesserede i at få en god snak omkring, hvordan kunderne oplever markedet, og hvordan vi oplever det i øjeblikket,” siger Kurt Theis Henriksen.

81 Truck Diesel-stationer
OK’s position på transportmarkedet er for alvor blevet udbygget gennem det seneste årti, og selskabet har nu 81 Truck Diesel stationer. Ud over dieselstanderne er der efterhånden AdBlue standere på de fleste stationer, og der er også kommet HVO-standere på udvalgte stationer.

I forhold til HVO kan man også få en dialog om produktet ved OK’s stand, og hvordan OK i øvrigt ser på markedet for alternative brændstoffer.

”Vi har fuldt fokus på, hvilken retning markedet trækker i, så vi kan tilbyde det drivmiddel, som kunderne efterspørger. Det afhænger i høj grad af politiske incitamenter,” siger Kurt Theis Henriksen.

Muligt at tanke på den anden side af grænsen
For vognmænd med kørsel i udlandet kan det være interessant at høre om de løsninger, OK tilbyder kunder, der har behov for at tanke på den anden side af grænsen.

”For at skabe dynamik og fremdrift har vi gennem de senere år udbygget vores samarbejde med DKV. Vi har styrket og styrker fortsat vores relationer med partnere i udlandet, så vi kan lave løsninger, der gør, at vores kunder kan tanke i udlandet med deres OK/DKV-kort. Vi rådgiver meget gerne kunderne om mulighederne,” siger Kurt Theis Henriksen.

Kortet giver kunderne mulighed for at tanke på mere end 65.000 stationer i Europa.

Kontakter

Billeder

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 81 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, e-mobilitet, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum