Ishøj Kommune

Mød forfatterne bag 'Skibet fra Helvede'

Del

Onsdag den 11. maj kl. 19 inviterer Kulturium Bibliotek i Ishøj til arrangement, hvor du kan møde Jesper Clemmensen og Thomas Albrektsen, forfatterne til den populære bog ’Skibet fra helvede’

Om morgenen den 5. maj 1945, hvor Danmark fejrer den tyske kapitulation, bliver en kulpram med 345 fanger fra kz-lejren Stutthof bugseret ind i Klintholm Havn på Møn. På dækket går bevæbnede tyske vagter rundt. Herefter begynder en enestående redningsaktion ført an af lokalbefolkningen.

Nu kan du møde forfatterne bag den populære bog ’Skibet fra Helvede’, Jesper Clemmensen og Thomas Albrektsen, der fortæller den rystende og utrolige historie om mod, viljestyrke, sammenhold og næstekærlighed i et lille ø-samfund. De to forfattere vil på aftenen folde historien ud, så man får et indgående kendskab til flere af skæbnerne og forholdene i Stutthof, hvor der også sad adskillige danske fanger.

Gratis arrangement med tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig. Du tilmelder dig via arrangementet på Kulturium Biblioteks hjemmeside, ishojbib.dk.

Arrangementet afholdes på Kulturium Bibliotek, Ishøj Store Torv 1, 2635 Ishøj. 

Kontakter

Thomas Tiedje, bibliotekar på Kulturium Bibliotek: ttied@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum