Danske Andelskassers Bank A/S

Mød eksperterne, som kan hjælpe din virksomhed med næste skridt

Del

Gratis seminar hos Andelskassen i Ikast onsdag den 18. september 2019.

Advokat, revisor, pengeinstitut og virksomhedsmægler. Der er mange slags eksperter, man kan konsultere for at få hjælp, når man står over for at sælge, købe eller videreudvikle en virksomhed.

Nu byder muligheden sig for at møde alle eksperterne på én gang. Det sker, når Virksomhedsbørsen, MidtAdvokaterne, Partner Revision Ikast og Andelskassen onsdag den 18. september holder seminar hos sidstnævnte i Strøgcentret i Ikast.

- Det er altid en god idé at tage eksperter med på råd, når der skal træffes store beslutninger. Og vi tillader os i al beskedenhed at mene, at vi tilsammen har den nødvendige viden og kunnen til at hjælpe virksomheder, der står over for køb, salg eller et vigtigt skridt i en videreudvikling, siger Ann Merete Kongensgaard, som er centerdirektør i Andelskassen i Ikast.

Seminaret henvender sig til ejerledere og beslutningstagere, og formålet er at give deltagerne indsigt i og forståelse for alle elementer i en salgs- eller købsproces, heriblandt værdiansættelse af virksomheden samt juridiske, økonomiske og finansielle forhold.

Seminaret finder sted fra kl. 16.45 til 19.00, og det er gratis at deltage. Man tilmelder sig via www.virksomhedsborsen.dk senest mandag den 16. september.

---

Fakta – Program

16.45 Indtjekning og velkomst


17.00 Virksomhedsmægleren – Virksomhedsbørsen

Når virksomheden bliver forretningen

Frank Jensen, Chief Executive Officer


17.30 Advokaten – MidtAdvokaterne

Når det juridiske grundlag skal være på plads

Martin Plum Juul, advokat, partner


18.00 Pause


18.15 Revisoren – Partner Revision Ikast

Selskabsform og skattemæssige forhold

Lars Ole Mortensen, statsautoriseret revisor

Thomas W. Jørgensen, skattekonsulent


18.45 Pengeinstituttet – Danske Andelskassers Bank A/S (Andelskassen)

Finansiering

Ann Merete Kongensgaard, centerdirektør


19.15 Spørgsmål og afslutning

Efterfølgende byder arrangørerne på en let anretning og mulighed for at netværke.

Kontakter

Ønskes yderligere information, kan kommunikationschef Tine Martlev Pallesen i Danske Andelskassers Bank kontaktes på telefon 87 99 30 33 eller mobil 23 72 55 70.

Billeder

Ann Merete Kongensgaard, centerdirektør i Andelskassen i Ikast
Ann Merete Kongensgaard, centerdirektør i Andelskassen i Ikast
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Brian Buchardt ansat som IT-konsulent i Danske Andelskassers Bank A/S14.10.2019 10:13:27 CESTPressemeddelelse

34-årige Brian Buchardt er ansat som ny IT-konsulent i Danske Andelskassers Banks IT-afdeling, der er placeret i bankens hovedkontor i Hammershøj. Her skal han være ansvarlig for robotprogrammering og have fokus på udvikling af bankens egne robotter. Brian Buchardt kommer fra en stilling som RPA-specialist hos Unifeeder A/S, og inden da arbejdede han som developer og senior developer hos Netcompany A/S. Han er uddannet ingeniør med speciale i informations- og kommunikationsteknologi – også kaldet software-ingeniør. Privat bor Brian i Randers sammen med Signe og deres datter på et år. I sin fritid ynder han at lege med forskellig teknik, og han er stifter af og drivkraft bag ”Nørder Uden Grænser”, som er en lille gruppe, der afholder to til tre LAN-party arrangementer om året med plads til 100 deltagere. I forbindelse med ansættelsen siger Brian Buchardt: ”I mine tidligere jobs har jeg opnået kompetencer inden for kundehåndtering, projektstyring, implementering af webapplikationer og im

Investér ansvarligt!7.10.2019 13:11:25 CESTPressemeddelelse

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvor man placerer sine penge. For investeringer skal både give et godt udbytte – og gøres laves med omtanke. Det var hovedbudskabet, da 156 private banking-kunder i Andelskassen torsdag aften var samlet på Blue Water Arena i Esbjerg til et aftenmøde med ansvarlig investering og klimaændringer på programmet. Aftenen startede med et indlæg ved Lars Lerke, der er kundechef i Sparinvest. Her har man haft fokus på ansvarlig investering siden 2005. Sparinvest benytter specialister til at kontrollere, at de virksomheder, man investerer i, overholder alle regler på miljø- og klimaområdet, sørger for gode forhold for medarbejderne og i det hele taget udviser god selskabsledelse og ansvarlighed. Det betyder blandt at, at Sparinvest har en eksklusionsliste over selskaber, som de ikke vil investere i. På den måde er Sparinvest som investeringsselskab med til at påvirke selskaber i en grøn og ansvarlig retning. - Der er fornuft i at investere ansvarligt. Både af hen

Sabrina Oehlenschlæger Grue ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Varde27.9.2019 11:02:24 CESTPressemeddelelse

Sabrina Oehlenschlæger Grue er pr. 1. september ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Varde. Sabrina er uddannet finansøkonom i 2011 og efterfølgende udlært i Frøs Sparekasse, hvor hun var ansat frem til 2017. Herefter arbejdede hun i Sparekassen for Nr. Nebel og omegn, indtil hun for nylig valgte at skifte til Andelskassen. Sabrina er oprindeligt fra Nr. Nebel, men har boet i Varde siden 2004. Her bor hun sammen med sin mand Torben og deres to døtre Emilie og Alberte. Fritiden bliver brugt på familie og venner samt en løbetur ind imellem. I forbindelse med ansættelsen siger Sabrina Oehlenschlæger Grue: ”Jeg har længe ønsket at komme til at arbejde i mit nærområde, så da muligheden opstod, sprang jeg til. Andelskassen virker som en bank, der er meget aktiv i forhold til lokalområdet, og det lokale er en stor del af bankens DNA, hvilket jeg godt kan lide. Derudover tiltaler det mig, at Andelskassen i så høj grad sætter de gode og nære kunderelationer i højsædet, og jeg vil gøre mit b

Louise Petersen ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg16.9.2019 09:57:23 CESTPressemeddelelse

Louise Petersen er pr. 1. august ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg. Louise Petersen har tidligere arbejdet i Andelskassen, hvor hun var elev fra 2006 til 2008. I de efterfølgende år var hun ansat som privatrådgiver hos henholdsvis Nykredit og Sydbank, indtil hun for nylig vendte tilbage til Andelskassen. Privat bor Louise sammen med Nicolaj, som er lærer på Ulkebøl Skole, og deres tre børn på 2, 5 og 7 år samt en bonusdatter på 14. De bor på et nedlagt landbrug, og en stor del af Louises fritid går med at istandsætte ejendommen, hvor der altid er massevis af projekter at give sig i kast med. Derudover er hun formand for forældrerådet i børnehaven i Guderup samt medlem af gymnastikudvalget i Egen Gymnastikforening, hvor hun også selv går til gymnastik. I forbindelse med ansættelsen siger Louise Petersen: ”Lysten til at komme tilbage til Andelskassen opstod, da jeg fik appetit på nye udfordringer, og samtidig huskede jeg min elevtid i Andelskassen som en rigtig god og l

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum