DI - Dansk Industri

Mød Danmarks globale virksomheder på Kulturnatten

Del

Computerspil på kæmpeskærm, jagerfly, øl og rent drikkevand er på programmet når Industriens Hus på Rådhuspladsen i København åbner dørene for gæsterne på Kulturnatten 2017.

Pressen inviteres til:
Kulturnat 2017 – ”Let’s go Global”,
Fredag den 13. oktober, kl. 18,
Industriens Hus,
H.C. Andersens Boulevard 18,
1787 København V.

Danske virksomheders eksport udgør 1100 mia. kr. hvert eneste år og skaffer indtægter til landet som er en forudsætning for vores velfærdssamfund. På Kulturnatten får gæsterne mulighed for at møde en række af disse virksomheder, når Industriens Hus slår dørene op til en kulturnat med globalt udsyn.

Aquaporin er en vandteknologisk virksomhed, der kan rense vand på naturens egen måde og gæsterne kan få smagsprøver på spildevand, der er blevet til rent drikkevand. Carlsberg serverer smagsprøver på deres nyeste øl, og hos teknologivirksomheden Terma kan gæsterne prøve kræfter som pilot i en F-16 flysimulator.

Aftenen i Industriens Hus byder også på masser af aktiviteter for børn. De små gæster kan bl.a. besøge Kopenhagen Furs stand, hvor de kan mærke på pels og vinde bløde præmier. Og hos organisationen Verdens Bedste Nyheder kan de mindste gæster blive klogere på FN’s verdensmål og være med i en helt særlig stempelworkshop.

Og både store og små Kulturnat gæster kan være med til at dyste mod hinanden i et simpelt, men også udfordrende computerspil på Danmarks største skærm – vores store glasfacade mod Rådhuspladsen.

Desuden er der rundvisning i den spændende arkitektur i et af Københavns mest spændende kontorhuse.

Læs mere og se video fra sidste års Kulturnat her

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos pressekoordinator Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Ny cybersikkerhedsstrategi giver mere sikkert Danmark7.1.2019 10:10Pressemeddelelse

Som del af regeringens nationale strategi for cyber- og informationssikkerhed har seks af de mest samfundskritiske sektorer i dag offentliggjort sektorstrategier for styrket cybersikkerhed i energi-, tele-, søfart-, finans-, transport- og sundhedssektoren. DI mener, at der dermed er taget et første vigtigt og nødvendigt skridt frem mod et mere sikkert Danmark. Danmark er som et af de mest digitale samfund i verden helt afhængigt af, at vores digitale infrastruktur som mobilmaster og bredbåndsnetværk er sikre og beskyttede. ”Et samfund uden strøm, uden internetforbindelse eller mulighed for at betale digitalt kan hurtigt blive virkelighed, hvis vi ikke tager cybersikkerhed alvorligt. Det kan både føre til enorme omkostninger og tab af menneskeliv, hvis cybersikkerheden halter i vores samfundskritiske sektorer. Derfor er de nye sektorstrategier vigtige”, siger Lars Frelle-Petersen, direktør i DI. DI vil arbejde aktivt for at få de nye strategier til at virke i de kommende år. ”Det er vig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum