Næstved Bibliotek og Borgerservice

Mød 3 digtere på Næstved Bibliotek

Del

Nu er der mulighed for at høre Marianne Larsen, Nina Malinovski og Thorvald Berthelsen læse op af deres digte på Næstved Bibliotek. Det sker onsdag d. 15. september kl. 16-18.

Marianne Larsen har 50-års digterjubilæum i år
Marianne Larsen har 50-års digterjubilæum i år

Udover digtoplæsningen vil Thorvald Berthelsen interviewe Marianne Larsen og Nina Malinovski om opbrud og modstand i deres digtning.

Digtoplæsning

Marianne Larsen læser op fra sin seneste digtsamling "Den morgen jeg tilfældigvis ikke var et insekt i september" fra 2021, en samling af sprogligt fabulerende natur- og erindringsdigte. Hun har 50-års digterjubilæum i år og har udgivet over 40 digtsamlinger, samt romaner, børnebøger og dramatik.

Nina Malinovski vil læse op fra digtsamlingen "Søfartsbogen" fra 2020. Den har som titlen antyder havet som omdrejningspunkt. Hun har udgivet 12 digtsamlinger, noveller, oversættelser og biografien "Briste og bære" om forholdet til faderen, digteren Ivan Malinovski i 2021.

Thorvald Berthelsen, der bor i Sakskøbing, vil læse op af sine digte om blandt andet klimakrisen fra "Huds tektoniske plader" og "Sakskøbing Blanding II", 2021. Han har udgivet 7 digtsamlinger og skriver også essays og laver collager.

Digterbesøget er arrangeret i samarbejde med foreningen StORDstrømmen, der er en interessegruppe under Dansk Forfatterforening for forfattere, illustratorer, dramatikere og fortællere med tilknytning til kommunerne i det gamle Storstrøms Amt

Tid og sted:

Næstved Bibliotek, Lille scene
Onsdag d. 15. september kl. 16-18.
Gratis adgang, men tilmelding på www.naesbib.dk

Kontakter

Billeder

Marianne Larsen har 50-års digterjubilæum i år
Marianne Larsen har 50-års digterjubilæum i år
Download
Nina Malinovski, forfatter
Nina Malinovski, forfatter
Download
Thorvald Berthelsen, Sakskøbing
Thorvald Berthelsen, Sakskøbing
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum