Mission Øst

Mission Øst søger ny generalsekretær

Del

Mission Øst søger en erfaren leder, der kan føre organisationen ind i en ny vækstfase til gavn for tusinder af mennesker i kriseramte lande mod øst.

Det begyndte i en garage i Hillerød i 1991. Familien Hartzner sendte lastbil efter lastbil med mad, medicin og tøj til fattige i Østeuropa og det tidligere Sovjetunionen.

I dag er Mission Øst en international hjælpeorganisation med over 200 medarbejdere, der sammen med lokale partnere yder akut nødhjælp og leder store udviklingsprojekter til gavn for over 250.000 mennesker i otte lande mod øst. Mennesker, der enten er ramt af fattigdom, har måttet flygte på grund af krig eller mangler mad og husly på grund af klimaskabte katastrofer.

Nu er tiden inde til at finde en generalsekretær, der kan ”føre Mission Øst ind i sin næste strategiske fase,” lyder organisationens jobopslag.

En ny generalsekretær – eller administrerende direktør – skal kunne forandre og udvikle Mission Øst, så organisationen fortsat kan levere ”relevant, effektivt og bæredygtigt arbejde” under omskiftelige globale vilkår. Den nye generalsekretær skal have ledelseserfaring, økonomisk tæft, organisatoriske færdigheder og stærke kommunikationsevner.  

Den tidligere generalsekretær Kim Hartzner fortsætter i organisationen som fundraiser i både Danmark og Tyskland.

Mission Øst koordinerer det internationale hjælpearbejde ud fra kontorer i Bruxelles, Berlin og København. Organisationen arbejder direkte eller gennem lokale partnere i Afghanistan, Armenien, Irak, Libanon, Myanmar, Nepal, Nordkorea, Syrien og Tadsjikistan.

Ansøgningsfrist for stillingen som ny generalsekretær er 28. september.

Læs hele jobopslaget her

Nøgleord

Kontakter

Pressetelefon 28 707 703

Links

Information om Mission Øst

Mission Øst
Mission Øst
Postboks 149, Skt. Lukas Vej 13
2900 Hellerup

+ 45 39 61 20 48http://www.missioneast.org/

Mission Øst er en international hjælpeorganisation grundlagt i Danmark. Organisationen arbejder for at hjælpe sårbare mennesker og støtte lokalsamfunds kapacitet til at hjælpe sig selv gennem aktiviteter fra nødhjælp under katastrofer til langsigtet udviklingshjælp. Mission Øst arbejder direkte eller gennem lokale partnere i Afghanistan, Armenien, Irak, Libanon, Myanmar, Nepal, Nordkorea, Syrien og Tadsjikistan. Mission Øst er certificeret af Core Humanitarian Standard.

Følg pressemeddelelser fra Mission Øst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mission Øst

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum