Mindshare

Mindshares nordiske kaptajn fylder 50 år

Del

Martin Ove Rasmussen, nordisk CEO for Mindshare, kan søndag den 5. januar 2020 fejre 50-års fødselsdag. Allerede som 29-årig fik han til opgave at stå i spidsen for etableringen af Mindshare i Danmark, da den globale bureaukæde planlagde det danske indtog i 1999. I dag står han stadig ved roret, ikke kun i Danmark, men i hele norden som Nordisk CEO.

Martin Ove Rasmussen fylder 50 år
Martin Ove Rasmussen fylder 50 år

Med de sidste 20 års digitalisering er det blevet en realitet, at alle kan være et medie, designe budskaber og distribuere dem. Det fik Martin Ove Rasmussen til at udtale de for branchen overraskende ord ’mediebureauet er stendødt’ tilbage i 2018. Både Mindshare og Martin lever imidlertid i bedste velgående. Mindshare er netop fyldt 20, mens Martin runder de 50.

En ny livsfase

Hvis man skeler til, hvordan Mindshare bruger livsfaser, deres såkaldte ”milestones”, til at forstå forbrugerne, fylder Martin ikke blot 50 år. Han tager også hul på den næste livsfase, hvor han går fra en velkendt tilværelse som husejende familiefar til selvrealisering. Nu er datteren voksen, og huset i Solrød Strand er solgt til fordel for en lejlighed i indre København. Med det tager han hul på en ny livsfase, der er fyldt med nye kræfter, energi og entusiasme.

Den 29-årige CEO, der ville ’smadre branchen’

Martin Ove Rasmussen er ikke alene om at skifte livsfase. I 2019 kunne han fejre 20 år med Mindshare i Danmark, der nu kan kalde sig et voksent bureau i stedet for en vild teenager. Han var blot 29 år, da han satte sig i direktørstolen for at etablere Mindshare som selvstændigt bureau i Danmark. Han kom fra et job som Client Service Director hos Initiative Universal Media. Inden da havde han trådt sine reklamebarnesko, som han selv kalder det, hos Schjærven, McCann og Young & Rubicam.

I sit arbejde hos Mindshare de sidste 20 år har Martin Ove Rasmussen ladet sig drive af sit ønske om at transformere mediebranchen midt i en digital revolution. Allerede efter knapt et år i direktørstolen hos Mindshare proklamerede han kækt i Børsen, at han ville ’smadre branchen på tre år.’ Med de ord efterlyste han mere kvalitet i medieplanlægningen. Det skulle vise sig at blive en ledetråd for hans arbejde med Mindshare.

Integreret bureau i foranderligt mediemarked

I dag arbejder Mindshare i krydsfeltet mellem medier, kreativitet, performance og data. De sidste 20 års konstante forandringer i mediemarkedet har Martin Ove Rasmussen oversat til det integrerede medie-, marketing og kommunikationsbureau, vi kender som Mindshare i dag. I de sidste 20 år har Mindshare vist en sund og stabil vækst, og i dag er bureauet 15 gange større end for 20 år siden, da Martin stillede sig ved roret og satte kursen for Mindshare.

Bonusinformation

  • Martin er gift med Pernille Rasmussen. De har kendt hinanden i snart 35 år og har sammen datteren Freja på 21 år.
  • Han er den eneste i sin familie uden en formel uddannelse og har på den måde brudt den sociale arv.
  • Da Martin var 6 – 18 år, var han elitegymnast. Han påstår, at han stadig kan klare en habil håndstand.

Nøgleord

Kontakter

Mette Gade
Marketing Manager
mette.gade@mindshareworld.com
Direct: +4531674415
Office: +4570227525

Billeder

Martin Ove Rasmussen fylder 50 år
Martin Ove Rasmussen fylder 50 år
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om Mindshare

Mindshare
Mindshare
Holmbladsgade 133
2300 København S

33 46 44 41

Mindshare er en del af WPP, verdens største marketing services koncern med 200.000 ansatte i 112 lande og herunder GroupM, verdens største medieindkøbsorganisation. MIndshare har været i Danmark siden 1999 og udnævnt til Børsen Gazelle flere gange. Vi er Danmarks første og eneste integrerede kommunikations- og mediebureau. Hos os er kompetencer til både medieoptimering og kreative løsninger samlet ligeværdigt under ét tag.

Følg pressemeddelelser fra Mindshare

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mindshare

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum