Danske Spil A/S

Millioner til Køge og Sønderborg

Del

Mens solen har skinnet hele lørdagen, har millionerne regnet ned over det sydlige Danmark.

For selvom førstepræmien ikke blev vundet i lørdagens Lotto, så blev der vanen tro trukket lod om 2x1 million kroner i Millionærgarantien.

I denne omgang kan Danske Spil sende milliongevinsterne mod den sydlige del af Danmark. Den ene heldige vinder spillede med sit PLUS-abonnement fra Køge.

Den anden heldige vinder spillede med fra Sønderborg. Vinderen spillede med sit PLUS-abonnement, og havde desuden en række med fire rigtige tal. Dermed kan sønderjyden altså se frem til at få 1.000.050 kr. at forsøde tilværelsen med.

Det er anden uge i træk, at en spiller fra Sønderborg løber afsted med Millionærgarantien. Det skete nemlig også sidste uge, hvor en anden heldig sønderjyde vandt en million efter at have spillet med fra danskespil.dk.

For Køge er det også kommunens anden vundne Millionærgaranti i år. En anden heldig køgegenser rendte nemlig afsted med millionen tilbage i april måned, efter at have købt den magiske kupon hos Føtex i Ølby.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne, men vi ønsker et stort tillykke.

Da førstepræmien ikke blev udløst, stiger puljen nu til 19 millioner kroner, som kan vindes næste lørdag.

Vindertal:

1, 2, 8, 18, 20, 22, 30 

Tillægstal:

35

Lotto:

- Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

- Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

- Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum