Danske Spil A/S

Millioner til Hørsholm og Horsens

Del

Der var ingen, der ramte de rigtige tal i weekendens Lotto, og derfor stiger puljen nu til hele 10 millioner kroner.

Selvom førstepræmien denne gang ikke fik en heldig vinder, så skal der selvfølgelig stadig findes to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge spilles om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. Du kan derfor blive millionær, selvom du har 0 rigtige, og det var netop det der skete, for den ene heldige vinder i denne uge. En nordsjællænder følte sig nemlig ekstra heldig, og valgte at slutte indkøbsturen i SuperBrugsen i Hørsholm af med en Lotto kupon, og det viste sig at være en god idé, for kuponen udløste nemlig den ene milliongevinst. Den anden vinder af Millionærgarantien skal findes i den anden ende af landet, dog også hos en af vores 4400 forhandlere. En heldig midtjyde købte sin vinderkupon hos OK Plus i Torsted, og udover millionen indeholdt kuponen også en række med fire rigtige tal, som udløser en ekstra gevinst på 50 kroner.

Danske Spil har ikke talt med vinderne endnu, men vi ønsker dem begge et stort tillykke.

Vindertal:

2, 14, 18, 20, 25, 27, 28

Tillægstal:

15

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum