DI Trekantområdet

Mikkel fik ny start – og DI’s Lærlingepris

Del

ATbiler A/S i Give scorede den store gevinst, da de overtog Mikkel Sten Lund i lære fra et andet uddannelsessted, hvor de ikke havde mere arbejde til Mikkel.

Nu er det Mikkel, der belønnes af sin arbejdsgiver og DI Trekantområdet for en hel uovertruffen indsats i sin tid som mekanikerlærling hos virksomheden i Give.

- Mikkel var, på det tidspunkt han kom til os, en meget forsigtig fyr, meget stille, dog med den attitude, at han ikke ville lade sig gå på af en opsigelse fra det andet sted, han havde været. Han skulle vise dem, fortæller direktør Jes Abrahamsen, ATbiler A/S.

Og Mikkel udviklede sig hurtigt til at blive en højt værdsat kollega, der tager ansvar i dagligdagen og altid er parat til at hjælpe sine kollegaer og dele ud af sine egne erfaringer.

Mikkel har også udvist sit store engagement i virksomheden og sammenholdet blandt kollegaerne ved f.eks. at invitere de andre lærlinge på fisketur med efterfølgende sammenskudsgilde med hygge bagefter.

Mikkel tager tingene seriøs. Han bruger hele tiden Toyotas Kaizen, som er en metode til løbende at forbedre sig og holde sig ajour med, hvad der sker i branchen. På den måde er han et forbillede for de andre lærlinge ikke blot hos ATbiler, men nu også for alle lærlinge i Trekantområdet.

- Samtidig er Mikkel blevet ATbilers blogger – i vores tiltag overfor kunderne, hvor vi optager videoer af kundernes biler. Der har Mikkel også vist vejen med at gå forrest – hvor han med sin lune går i alle kunders hjerter, når han på ærlig vis fortæller om tilstanden på kundens bil men også anbefaler, hvordan kunderne skal holde deres bil, fortæller Jes Abrahamsen.

- Årets lærlingeprisvinder i DI Trekantområdet er et super godt eksempel på, at vi mennesker indeholder utrolige udviklingsmuligheder, når de rette muligheder og rammer er til stede. Vi kan se, at Mikkel meget hurtigt tog ansvar for egne opgaver, da han kom til ATbiler A/S og har med sin kunnen som blogger vist helt nye veje for virksomhedens service over for kunderne, siger Carsten Kind DI Trekantområdet.

Det er derfor med stor glæde, at DI Trekantområdet har uddelt prisen som årets lærling 2020 til Mikkel, som i sandhed fortjener betegnelsen ”firmaets mand”. Med lærlingeprisen følger et diplom og et ur til evigt minde om prisen som årets lærling 2020 i Trekantområdet.

Grundet Corona-restriktioner er prisen uddelt ved et internt arrangement hos ATbiler den 22. december kl. 14.30.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos direktør Jes Abrahamsen, AT-Biler tlf.: 75731800; regionalforeningskonsulent Johan H. Pedersen, DI, tlf. 40843207, e-mail: jhp@di.dk

Billeder

Information om DI Trekantområdet

DI Trekantområdet
DI TrekantområdetFor yderligere information om DI Trekantområdet:

Chefkonsulent Johan H. Pedersen
Mail: jhp@di.dk
Tlf. 3377 3781
Mobil: 4084 3207

Koordinator Vinnie Røslau 
Mail: vir@di.dk
Tlf. 3377 3675

Følg pressemeddelelser fra DI Trekantområdet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Trekantområdet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum