Danske Spil A/S

Midtjyde vinder million i Lotto: ”Det er ik’ så ringe!”

Del

En mand fra det midtjyske troede først, at det var telefonfis, da Danske Spil ringede og fortalte ham, at han havde vundet en million kroner i Lotto: Først da han selv fik tjekket kuponen, kunne han lade sin jyske jubel få frit spil: ”Njarh, det er ik’ så ringe!”

Det er ikke altid, at de heldige millionær-vindere tager det for gode varer, når Danske Spil ringer og overbringer det glade budskab om, at de har vundet den store gevinst: Nogen tror slet ikke på det, mens andre måske bare er lidt mere afdæmpede i deres måde at vise glæde på.

For nyligt tog en mand fra Midtjylland det således også med ophøjet ro, da en medarbejder fra Danske Spil forsøgte at overbevise ham om, at han havde vundet en million kroner på Lottos Millionærgaranti.

”Jeg troede, at det var noget fordækt noget, da jeg blev ringet op søndag aften: ’Nu spørger han nok om min nem-id,’ tænkte jeg. Det var lidt mærkeligt. Og jeg skulle da også selv lige ind for at tjekke kuponen, da jeg havde lagt røret på,” fortæller manden – som altså viste sig at være en helt ægte millionær-vinder. En knastør en af slagsen:

”Njarh, det er ik’ så ringe!” konstaterer han.

Penge går til børn og bil
Han har allerede brugt en del af sin gevinst. Børnene skal have lidt, og så har han også købt en ny bil til sig selv.

”Jah, jeg havde faktisk lige bestemt, at jeg skulle ud og have en anden bil. Den var gammel og slidt, den jeg havde, og så blev der jo lige lidt mere at handle for,” siger han.

Naboerne i den lille jyske by, hvor manden bor, skal dog ikke regne med at se en ny sportsvogn i guldlak i indkørslen hos den jyske vinder:

”Nejnej, jeg var startet med at kigge på noget, der var lidt større, men så bliver man jo lidt nærig. For jeg har jo ikke noget at bruge sådan en stor bil til, så det blev nu bare en af samme mærke, bare lidt nyere. Og så er den blevet lidt højere. Det passer jo også, når man er blevet lidt ældre,” siger manden, som medgiver, at han ikke har sprængt budgettet:

”Der kom da lige automatgear i den, men det er ikke sådan, at man tænker: ’Der kommer en millionær!’,” siger han.

Om Lotto
Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum