Danske Spil A/S

Midtjyde forskrækkede konen med milliongevinst: ”Er der sket vores børn noget?”

Del

Nu skal Eurojackpot vinderen fra Silkeborg Kommune forkæle børnene og måske en tur til udlandet.

En stille og rolig søndag morgen tog en vild og uventet drejning for en midtjyde, der i de foregående dage havde spillet med i både Lotto og Eurojackpot.

-Jeg stod op og lavede min morgenkaffe, da jeg kom i tanke om mine kuponer, så jeg gik på appen for at tjekke dem. Lotto kom først op, og der var ingen gevinst. Så kiggede jeg på Eurojackpot og tænkte, at det var et meget voldsomt tal, der stod der, fortæller Eurojackpot vinderen, der har valgt at være anonym.

På app’en stod der 5.806.392,00 kroner.

-Da det gik op for mig, at det var min gevinst, blev jeg fuldstændig blank, fortæller manden, der er i starten af 50’erne, gift og far til to børn.

Nyheden om udsynet til de mange millioner skattefrie kroner tog pusten fra vinderen i sådan en grad, at konen troede, der var noget helt galt.

-Jeg gik ind til min kone, og jeg må åbenbart have set total forskrækket ud i hovedet, for hun blev faktisk helt bekymret og spurgte, om der var sket vores børn noget. Jeg så helt forkert ud og rystede over hele kroppen, griner vinderen.

Børnene er første prioritet
Rusen over gevinsten har ikke lagt sig helt, så der er ikke helt styr på, hvad pengene skal bruges til.

-Vi har takket ja til millionærrådgivning fra Danske Spil. Vi er stadigvæk lidt rundt på gulvet og ved faktisk ikke, hvad vi skal gøre med gevinsten, så det er rart at få lidt rådgivning, lyder det fra vinderen.

Der er dog ingen tvivl om, at den nærmeste familie skal have del i præmien.

-Vi vil selvfølgelig støtte vores børn med, hvad de kunne mangle. Det er faktisk vores første prioritet, fortæller midtjyden.

Og så skal familien måske en tur til udlandet.

-Det er da også en af de overvejelser, vi gør os, lyder det fra den midtjyske Eurojackpot spiller, der vandt gevinsten i uge 42, hvor en svensker løb med førstepræmien på 68 millioner kroner.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum