Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasses afdelingsdirektør i Kolding fylder 50 år

Del

50 år: Jette Thoft Rosenberg, Middelfart, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse Kolding, fylder 50 år onsdag 20. juli.

50 år: Jette Thoft Rosenberg, Middelfart, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse Kolding, fylder 50 år onsdag 20. juli. Foto: Middelfart Sparekasse
50 år: Jette Thoft Rosenberg, Middelfart, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse Kolding, fylder 50 år onsdag 20. juli. Foto: Middelfart Sparekasse

Jette Thoft Rosenberg bor i Middelfart, men har sin daglige gang i Kolding, hvor hun er afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasses afdeling på Buen 7, hvor hun tiltrådte som afdelingsdirektør 1. marts 2021.

Hun kom til sparekassen efter 28 år i Fynske Bank, hvor hun i sin tid startede karrieren karriere med at arbejde bag kassen og håndtere tinglysningsdokumenter.

Egentlig lå det slet ikke i kortene, at Jette Thoft Rosenberg skulle tilbringe de følgende tre årtier i finanssektoren. Hun havde uddannet sig til advokatsekretær, men ganske hurtigt erfaret, at der for hende var for lidt tyngde i relationen til kunderne på et advokatkontor. Hun var ikke landet på sin helt rette hylde.

Det blev der imidlertid rettet op på i Fynske Bank i Middelfart, hvor kassen efter få måneder blev byttet ud med et skrivebord, og snart kunne Jette Thoft Rosenberg ikke blot kalde sig advokatsekretær, men også bankrådgiver af uddannelse. En uddannelse som civiløkonom og en master i ledelse er siden blevet føjet til cv’et.

Årene i Fynske Bank bragte hende i 1997 til Erhvervsafdelingen i Assens og efterfølgende til Fredericia, hvor Jette Thoft Rosenberg som souschef i 2001 var med til at åbne og drive bankens nye afdeling i fæstningsbyen. Små fire år senere blev hun tilbudt jobbet som afdelingsdirektør i Fynske Bank Middelfart. Hun takkede ja. 16 gode år blev det til, før hun igen sagde ja til at afsøge nye græsgange og således i dag er at finde i folden hos Middelfart Sparekasse.

Privat bor Jette Thoft Rosenberg i Middelfart med sin mand og tre hjemmeboende børn i alderen 16-19 år. En enkelt unge på 20 år er fløjet fra reden.

I fritiden lægger Jette Thoft Rosenberg mange timer i arbejdet som formand for bestyrelsen bag Brugsforeningen for Middelfart og Omegn, der ud over en del ejendomme driver syv forskellige forretninger og omsætter for godt 350 millioner kroner årligt.

Hun sidder desuden med i bestyrelsen for Coop amba, tidligere FDB, i København.

Derudover bruges fritiden gerne i selskab med familie og venner – og hellere end gerne i sommerhuset ved Vejlby Fed.

Tilbyder muligheden sig, kaster Jette Thoft Rosenberg sig også gerne ud i et slag padeltennis.

Hun forventer at fejre sin runde fødselsdag i selskab med familie og venner uden de helt store udskejelser. Og så holdes der desuden åbent hus i Middelfart Sparekasse i Kolding, hvor man er velkommen til at komme forbi.

Åbent hus finder sted 12. august kl. 14-16 i Middelfart Sparekasse, Buen 7, 6000 Kolding.

Billeder

50 år: Jette Thoft Rosenberg, Middelfart, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse Kolding, fylder 50 år onsdag 20. juli. Foto: Middelfart Sparekasse
50 år: Jette Thoft Rosenberg, Middelfart, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse Kolding, fylder 50 år onsdag 20. juli. Foto: Middelfart Sparekasse
Download

Information om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21
5500 Middelfart

64 22 22 22https://midspar.dk/

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

50 år: Mona Petersen Kirk, Rødekro, fylder fredag den 26. august 50 år.10.8.2022 16:21:22 CEST | Pressemeddelelse

Navne: Mona Petersen Kirk arbejder til daglig som privatrådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Kolding, hvor hun har haft sin daglige gang siden 2012. Mona Petersen Kirk bor sammen med sin mand Thomas i Rødekro. Sammen har de fire drenge på 14, 17, 17 og 19 år, som alle bor hjemme og læser på forskellige uddannelser. Familielivet fylder meget i hverdagen, men om sommeren spænder hele familien campingvognen på bilen og kører til Italien for at holde sommerferie under varmere himmelstrøg. Resten af året er det sommerhuset på vestkysten, som trækker, når der skal kobles af.

65 år: Hans Elkjær, Vejle, fylder lørdag den 6. august 65 år.22.7.2022 15:08:06 CEST | Pressemeddelelse

Navne: Hans Elkjær har sin daglige gang i Middelfart Sparekasses afdeling i Hedensted, hvor han arbejder som rådgiver inden for bolig, pension og investering for erhvervs- og privatkunder. Han begyndte i sparekassen i 2017. Hans Elkjær stammer oprindeligt fra Fyn, men flyttede til Vejle i 1978 for at arbejde i Aktivbanken (senere Sydbank). Her nåede han at arbejde i 39 år i en række forskellige funktioner. Herunder chef for bankens afdelinger i Viuf, Grindsted, Ansager, Egtved og Billund. I dag bor Hans Elkjær i Bølgen med sin hustru, Lene. Sammen har de datteren Sisse, som netop er flyttet til Aarhus for at studere. Hans Elkjær har desuden to voksne døtre mere og tre børnebørn. Ud over familien bruger Hans Elkjær gerne sin fritid på golfbanen eller som tilskuer til enten fodbold eller håndbold. Den ellers tidligere aktive sportsmand har efter en række knæskader erkendt, at bentøjet bedre kan holde til en tur på golfbanen frem for fodboldbanen. Hans Elkjær har i forbindelse med sin run

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum