Plastindustrien

Michael Bayer Thomsen valgt som næstformand for Plastindustrien

Del

Michael Bayer Thomsen er adm. direktør i Tistrup-virksomheden LETBEK A/S, og nu kan han også skrive næstformand for brancheforeningen Plastindustrien på visitkortet.

Michael Bayer Thomsen er valgt som næstformand i brancheorganisationen Plastindustrien.
Michael Bayer Thomsen er valgt som næstformand i brancheorganisationen Plastindustrien.

Da Plastindustrien for nylig havde generalforsamling, så valgte brancheforeningens bestyrelse at udpege til Michael Bayer Thomsen, adm. direktør i LETBEK A/S, som næstformand.

Tistrup-virksomheden LETBEK A/S er specialister i at genanvende plast fra industrien og havene til at fremstille nye produkter såsom designerstole, plastrør, trafiksikkerhedsudstyr og dæksler.

Og det er da netop også den grønne agenda, der optager Plastindustriens nye næstformand Michael Bayer Thomsen:

Jeg har en stor passion for bæredygtighed og en af mine mærkesager er, at der mangler en standardisering af begrebet. Den til tider meget følelsesladede debat om plast skal vi have gjort mere faktabaseret. Vi skal tale realistisk om plast, så vi alle kan træffe gode, oplyste valg.

Han mener også, at det er vigtigt at engagere sig i sin virksomheds omverden:

- Plastbranchen står over for nogle store og spændende udfordringer, hvor der skal langt mere fokus på genbrug, genanvendelse og cirkulære løsninger. Det er temaer, som er vigtige både for LETBEK og jeg selv personligt. Ved at indtræde som næstformand i vores brancheforening, så får jeg endnu bedre mulighed for at påvirke tingene i en grønnere retning. Det skal ske på en måde, så vi fortsat har en konkurrencedygtig plastindustri herhjemme.

Michael Bayer Thomsen overtager posten som næstformand efter Claus Lykke (tidl. Primo Danmark A/S). Bestyrelsesformand er fortsat Søren Ulstrup (Ulstrup Plast A/S – en del af SP Group A/S).

Michael Bayer Thomsen er 44 år, bosat i Bramming sammen med sin hustru og to døtre.

Nøgleord

Kontakter

- Michael Bayer Thomsen, adm. direktør i LETBEK og næstformand i Plastindustrien: mbt@letbek.com - 2913 0042
- Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien: td@plast.dk - 2949 4608

Billeder

Michael Bayer Thomsen er valgt som næstformand i brancheorganisationen Plastindustrien.
Michael Bayer Thomsen er valgt som næstformand i brancheorganisationen Plastindustrien.
Download

Links

Information om Plastindustrien

Plastindustrien
Vesterbrogade 1 E 3
1620 København

33308630http://www.plast.dk

Plastindustrien er den danske brancheorganisation for plastforarbejdende virksomheder inkl. genanvendelsesvirksomheder samt for leverandører af de maskiner og råvarer, som industrien anvender. Vi har over 285 medlemsvirksomheder, der er placeret over hele landet.

Følg pressemeddelelser fra Plastindustrien

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Plastindustrien

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum