Kvinfo

Mere spændende fodbolddækning: Her er din guide til mangfoldige fodboldeksperter

Del

I anledning af EM i herrefodbold tilbyder KVINFO gratis og lettilgængelig liste med eksperter, der ud over faglighed føjer diversitet og mangfoldighed til dækningen af fodboldfesten.

På fredag fløjtes den første kamp i gang ved EM i herrefodbold 2021, og mens fodboldfesten folder sig ud, giver KVINFO et nyt værktøj til sports- og nyhedsredaktioner, som den kommende måned dækker og kommenterer kampe, spillere og fodbold som kultur, økonomi, fænomen og en del af samfundet i Danmark, Europa og globalt.

Det sker med KVINFOs fodboldekspertliste, der er frit tilgængelig for alle på LinkedIn.

Formålet med KVINFOs ekspertliste er at styrke mangfoldigheden og diversiteten blandt de profiler, som medierne benytter sig af i dækningen af årets EM-slutrunde.

Samtidig kan eksperterne bidrage med nye, anderledes og spændende vinkler og historier i kraft af deres unikke viden.

Ekspertlisten er dynamisk

Fodboldekspertlisten er en inspirationsliste frem for et lukket produkt. Alle er velkomne til at foreslå flere eksperter.

Ekspertlisten er dermed dynamisk og vil løbende bliver endnu mere mangfoldig og divers.

Du kan finde KVINFOs fodboldekspertliste på LinkedIn via dette link. Eller ved at søge på #kvinfosfodboldekspertliste på samme platform.

Flere ekspertlister kommer til

KVINFO offentliggør fremover flere gratis og åbne ekspertlister på LinkedIn, som bidrager til mere mangfoldig dækning af aktuelle samfundsdagsordner.

Listerne kommer frem ved at søge på #kvinfosekspertlister på LinkedIn.

Nøgleord

Information om Kvinfo

Kvinfo
Kvinfo
Christians Brygge 3
1219 København K

50763382http://www.kvinfo.dk

KVINFO er Danmarks videnscenter for køn og ligestilling. KVINFO omsætter viden til forandring ved at udvikle redskaber og løsninger på konkrete udfordringer, der vedrører kø og ligestilling nationalt og internationalt.

Følg pressemeddelelser fra Kvinfo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kvinfo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum