Aabenraa Kommune

Mere end 500 elever i Aabenraa Kommune er klar til en hel dag med matematik

Del

Professionelle læringsfællesskaber – PLF - og SundSkole 2020 under Aabenraa Kommune er sammen med 534 elever fra 5. klasse klar til en dag i matematikkens tegn.

Foto: Aabenraa Kommune / Lasse Hyldager
Foto: Aabenraa Kommune / Lasse Hyldager

Arena Aabenraa og byrummet bliver onsdag 19. september fuld af elever fra 5. klasse, der er i gang med at regne den ud. 534 elever fra hele kommunen kommer nemlig til Aabenraa for at deltage i Matematikkens Dag 2018.

Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen, åbner Matematikkens Dag klokken ni i Arena Aabenraa. Herefter bliver eleverne sendt rundt i byen for at løse forskellige undersøgende og virkelighedsnære matematiske opgaver.

- For os er det en god anledning til at vise, at byrummet rummer mange forskellige læringsmuligheder i forhold til matematikken. Der vil både være bemandede og ubemandede poster, som eleverne skal klare sig igennem, siger Connie Nielsen, der er pædagogisk matematisk konsulent i Aabenraa Kommune.

Dagen afsluttes klokken 13-14 med et stort musikalsk indslag, hvor eleverne skal bruge den musiske del af matematikken. Sammen med bandet Stomp og Salsa skal eleverne deltage i et stort, matematisk musiknummer.

- SundSkole 2020 har gang i mange spændende projekter, og det her er bestemt et af dem. Jeg er sikker på, at Matematikkens Dag bliver en god oplevelse for eleverne, og jeg er glad for, at vi for første gang kan afvikle Matematikkens Dag i Aabenraa Kommune, siger formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Kirsten Nørgård Christensen.

Fakta

  • I Aabenraa Kommune er alle kommunens 5. klasser inviteret til Arena Aabenraa, hvor der fra 9-14 er Matematikkens Dag.
  • Det er PLF Matematik, professionelle læringsfællesskab, der i samarbejde med SundSkole 2020 arrangerer Matematikkens Dag.

Kontakter

Formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, Kirsten Nørgård Christensen, tlf.: 51 31 44 75;
e-mail: knc@aabenraa.dk

Pædagogisk matematisk konsulent, Connie Nielsen, tlf.: 29 74 21 41; e-mail: cnie@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Billeder

Foto: Aabenraa Kommune / Lasse Hyldager
Foto: Aabenraa Kommune / Lasse Hyldager
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

 

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum