Mobilhouse A/S

Mere bæredygtig kan det ikke blive…

Del

Den permanente politiskole i Vejle er nu en realitet, og nedtagning af den midlertidige politiskole i Fredericia er startet. Skolen som udgør i alt 4.487 m² eller 79 moduler a 46 m², 29 gulv kassetter og 17 tag kassetter fjernes nu fra Ryes kaserne i Fredericia. Mobilhouse har allerede i designet fra begyndelsen forberedt genanvendelsen af enhederne der har været lejet ud til Rigspolitiet i ca. 2,5 år.

Moduler indgår i porteføljen som andre udlejningsenheder

De 79 moduler kommer ud på andre udlejningsopgaver som skoler, kontorer, omklædningsrum mv. og indgår i porteføljen sammen med andre af vore udlejningsenheder. Det er naturligvis også muligt at købe modulerne, tilføjer direktør Benny Møller:

”Modulerne kommer ud på andre udlejningsopgaver eller de kan købes og konfigureres efter kundens ønske”

Modulerne egner sig godt til undervisningslokaler

Modulerne egner sig godt til undervisningslokaler og kan sammenbygges til klasseværelse af forskellige størrelser eller større samlingslokaler. Eleverne vil således blive undervist i lokaler, som tidligere er anvendt til politikakadetuddannelsen.

Bæredygtighed var tænkt ind i projektet fra starten

De 29 og 17 gulv- og tag kassetter bliver udnyttet i bygning af 46 nye skure i vores gule serie. Skurene bliver produceret på det mål som de havde på politiskolen. På den måde var der allerede fra starten tænkt bæredygtighed ind i projektet forklarer Benny Møller og tilføjer:

”Vores gule serie er en prisbillig serie som sælges til private, virksomheder og andre interessenter. Skurene kan leveres i ønsket farve”

Nøgleord

Billeder

Information om Mobilhouse A/S

Mobilhouse A/S
Amerikavej 1
7000 Fredericia

70 20 35 66https://mobilhouse.dk/

MOBILHOUSE:
Med opstart i 1961 har vi mere end 50 års erfaring i udvikling, fremstilling, salg og udlejning af pavilloner som anvendes til blandt andet kontorer- og mødefaciliteter, institutioner (vuggestue, børnehave, SFO) klasselokaler, studieboliger, og genhusning samt skurvogne til bygge- og anlægsopgaver m.m.

Mobilhouse er landsdækkende med afdelinger i Fredericia og Bjæverskov og beskæftiger i dag 120 medarbejdere der producerer og leverer standardmoduler og skræddersyede løsninger til virksomheder og offentlige kunder i Danmark.

Mobilhouse har egen produktion i Fredericia. Det sikrer en løbende og sikker levering, uafhængig af andre, samtidig med at det giver mulighed for hurtig tilpasning af pavilloner og skure til individuelle behov – i dansk kvalitet.

Følg pressemeddelelser fra Mobilhouse A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mobilhouse A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum