Jørgensen & Dahl A/S

Mercury Marine indgår i nyt partnerskab med Frydenbø as som foretrukket motormærke til bådmærkerne Nordkapp og Sting.

Del

FOND DU LAC, Wisc. (June 19, 2020) – Mercury Marine, der er en division af Brunswick Corperation, har indgået aftale med Frydenbø Marine om fremadrettet at være den foretrukne motor leverandør til bådmærkerne Sting og Nordkapp på alle globale markeder.

Der kommer fremover Mercury motorer på Nordkapp og Sting både.
Der kommer fremover Mercury motorer på Nordkapp og Sting både.

Hen over de seneste uger har Frydenbø været på udkig efter en ny leverandør af motorer, der kan matche efterspørgslen fra slutbrugerne, og er enige om at Mercury motorerne er det korrekte valg for deres bådmærker.

”Mercury associeres med kvalitet, ydeevne og troværdighed – et perfekt match med Nordkapp og Sting” lyder det fra Hans Petter Slang, CEO i Frydenbo´s marine division. ”Det nye samarbejde vil hjælpe os til at nå vores høje ambitioner for vækst på etablerede markeder”.

”Vi er rigtig glade for det endnu tættere samarbejde med Frydenbo Marine, og er stolte over at blive associeret med så stærke varemærker som Nordkapp og Sting” siger Marty Bass, præsident fra Mercury Marine, EMEA. ”Frydenbo og Mercury er to globale virksomheder med en stærk historie indenfor innovation i marine industrien, og deler en fælles passion for at være markedsleder. Dette samarbejde giver begge virksomheder en mulighed for vækst af den globale kundebase samt potentiale for yderligere vækst fremover."

Frydenbø har lang erfaring indenfor marine industrien med produktion af Nordkapp og Sting på deres polske værfter. Ydermere distribuerer Frydenbø andre ledende bådmærker der allerede har et tæt samarbejde med Mercury Marine.

Frydenbø Marine vil starte salget af både med Mercury motorer i 2021, og planlægger at fremvise de nye modeller til september på ”Båter i Sjøen”, Skandinaviens største flydende bådudstilling.

Nøgleord

Billeder

Der kommer fremover Mercury motorer på Nordkapp og Sting både.
Der kommer fremover Mercury motorer på Nordkapp og Sting både.
Download

Links

Information om Jørgensen & Dahl A/S

Jørgensen & Dahl A/S
Jørgensen & Dahl A/S
Hejren 11
2670 Greve

+4540184186http://www.mercurymarine.dk

Jørgensen & Dahl A/S er dansk repræsentant for førende varemærker indenfor lystsejlads, blandt andet Mercury påhængsmotorMerCruiser & MotorGuide motorer samt Bayliner, QuickSilver, Smartliner glasfiber og - pontoon både, flere forskellige RIB både samt Linder og Smartliner joller.

Ydermere står vi bag succes´en; JD 600 Qooqa jollen, der er en ekstra forstærket jolle, specielt udviklet til brug i de grønlandske farvande.

Vores produkter sælges og serviceres gennem et stort netværk af de bedste forhandlere. Når du går ind til en Mercury forhandler, er det den officielle start på din sejloplevelse.

Med de bedst uddannede forhandlere, sikrer vi at din sejloplevelse starter på rette kurs.

Følg pressemeddelelser fra Jørgensen & Dahl A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jørgensen & Dahl A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum