Jørgensen & Dahl A/S

Mercury konceptstore var aprilsnar

Del

Gårsdagens pressemeddelelse omkring en helt ny konceptstore for Mercury Marine var en aprilsnar.

Fra importøren af Mercury produkter, Jørgensen & Dahl, lyder det da også: ”Vores forhandlere over hele landet har generelt så stort et sortiment af Mercury produkter, at der ganske enkelt ikke er behov for denne type forretning i Danmark. Selve tanken omkring åbning af en Mercury konceptstore er ganske enkelt så langt fra at ske i Danmark, at vi mente det var den perfekte aprilsnar.”

"Der var en del opkald til os i går fra nysgerrige kunder, forhandlere og konkurrenter, og det er derfor ekstra magtpåliggende for os at mane enhver tanke om konceptstore i Danmark dybt ned i jorden", lyder det fra Kenth Jørgensen fra Jørgensen & Dahl.

En autoriseret Mercury forhandler gennemgår årligt op til flere kurser, og er derved fuldt opdateret omkring alle Mercury´s produkter. En kunde vil derfor altid få den bedste service direkte hos forhandlere.

Nærmeste forhandler oplyses på www.mercurymarine.dk

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Jørgensen & Dahl A/S

Jørgensen & Dahl A/S
Jørgensen & Dahl A/S
Hejren 11
2670 Greve

+4540184186http://www.mercurymarine.dk

Jørgensen & Dahl A/S er dansk repræsentant for førende varemærker indenfor lystsejlads, blandt andet Mercury påhængsmotorMerCruiser & MotorGuide motorer samt Bayliner, QuickSilver, Smartliner glasfiber og - pontoon både, flere forskellige RIB både samt Linder og Smartliner joller.

Ydermere står vi bag succes´en; JD 600 Qooqa jollen, der er en ekstra forstærket jolle, specielt udviklet til brug i de grønlandske farvande.

Vores produkter sælges og serviceres gennem et stort netværk af de bedste forhandlere. Når du går ind til en Mercury forhandler, er det den officielle start på din sejloplevelse.

Med de bedst uddannede forhandlere, sikrer vi at din sejloplevelse starter på rette kurs.

Følg pressemeddelelser fra Jørgensen & Dahl A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jørgensen & Dahl A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum