Political Festival of Europe

MEP Marianne Vind arrangerer en debat om de arbejdende fattige på Political Festival of Europe

Del

Medlem af Europa-Parlamentet MEP Marianne Vind fra Gruppen for Det Progressive Forbund af Socialdemokrater i Europa-Parlamentet (S&D) arrangerer en debat om de arbejdende fattige i Europa på Political Festival of Europe

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – løber af stablen for første gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. Political Festival of Europe er et paneuropæisk folkemøde, der har til formål at styrke den demokratiske samtale om de mest presserende emner i Europa. Samtidigt tilbyder Festivalen en autentisk oplevelse af europæisk musik, mad og kunst.

På Political Festival of Europe, har politikere, organisationer og virksomheder mulighed for at arrangere deres eget event. Blandt dem, der har taget initiativet, er MEP Marianne Vind fra Danmark, som arrangerer en debat om de “arbejdende fattige” i Europa.

"Det er skandaløst, at et fuldtidsjob ikke længere er nok til at betale husleje, sikre mad på bordet og sørge for, at elregningen kan betales. Men for flere og flere europæiske lønmodtagere er det virkeligheden," siger Marianne Vind.

Der er allerede planlagt mange debatter i Festivalprogrammet om arbejdsmarkedet og uligheder i Europe. Jan Bertelsen, CEO ved Political Festival of Europe, er glad for det engagement, der udvises, og at vi kan være fælles om diskussionerne af disse vigtige emner.

"Vores mission på Political Festival of Europe er at åbne diskussionen for alle og at alle kan være en aktiv del af diskussionen. Fattigdom, ulighed og arbejdsmarkedsspørgsmål påvirker mange på forskellige måder, og vi er glade for, at vi kan give en platform, der kan fremhæve dette,” tilføjer Jan Bertelsen.

Political Festival of Europe byder initiativerne fra de mange MEPer fra S&D-gruppen velkommen og sætter stor pris på deres engagement.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Line Thirsmark MunkPresserådgiver for MEP Marianne VindS&D

Tlf:+45 22 12 21 73

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Mogens Blicher Bjerregård, international rådgiver og indtil juni 2022 formand for det europæiske journalistforbund, deltager på Political Festival of Europe8.8.2022 06:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – afholdes for første gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. Folkemødet er det sted, hvor de mange besøgende fra hele Europa får lejlighed til at forme Europæisk demokrati og dets fremtid. Til august samles borgere sammen med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet til spændende debatter og samtaler. Udover de politiske events, kan besøgende også opleve de rige og mangfoldige kulturer af Europa.

ALDE-partiet deltager på Political Festival of Europe4.8.2022 06:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Political Festival of Europe er et nyt Europæisk Folkemøde, der afvikles for første gang den 25.- 28. august 2022 i Mariager. Festivalens mål er at samle borgere og beslutningstagere på tværs af grænser for at styrke den demokratiske samtale. Overordnede temaer, der vil præge folkemødets mange events, omfatter business, demokrati, klima, kultur, udenrigspolitik, sundhed og teknologi. Udover de mange politiske events, er Festivalen også et sted for fest og kulturelle oplevelser.

Volt Europa deltager på Political Festival of Europe18.7.2022 06:50:00 CEST | Pressemeddelelse

Political Festival of Europe er et nyt Europæisk Folkemøde, der afvikles for første gang den 25.- 28. august 2022 i Mariager. Festivalens mål er at samle borgere og beslutningstagere på tværs af grænser for at styrke den demokratiske samtale. Overordnede temaer, der vil præge folkemødets mange events, omfatter business, demokrati, klima, kultur, udenrigspolitik, sundhed og teknologi. Udover de mange politiske events, er Festivalen også et sted for fest og kulturelle oplevelser.

Letlands Velfærdsminister, Gatis Eglītis, deltager på Political Festival of Europe15.7.2022 06:50:00 CEST | Pressemeddelelse

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – afholdes for første gang den 25. - 28. august 2022 i Mariager. Folkemødet er det sted, hvor de mange besøgende fra hele Europa får lejlighed til at forme Europæisk demokrati og dets fremtid. Til august samles borgere sammen med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet til spændende debatter og samtaler. Udover de politiske events, kan besøgende også opleve de rige og mangfoldige kulturer af Europa.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum