Political Festival of Europe

MEP Christel Schaldemose arrangerer en debat om klima på Political Festival of Europe

Del

Medlem af Europa-Parlamentet MEP Christel Schaldemose fra Gruppen for Det Progressive Forbund af Socialdemokrater i Europa-Parlamentet (S&D) arrangerer en debat om klima på Political Festival of Europe

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – afholdes for første gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. Folkemødet er det sted, hvor de mange besøgende fra hele Europa får lejlighed til at forme Europæisk demokrati og dets fremtid. Til august samles borgere sammen med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet til spændende debatter og samtaler. Udover de politiske events, kan besøgende også opleve de rige og mangfoldige kulturer af Europa.

MEP Christel Schaldemose fra Danmark er blandt de mange politikere, organisationer og virksomheder, der har taget initiativ til at arrangere deres eget arrangement på Political Festival of Europe.

”Det siger næsten sig selv, at klimaforandringerne er den største udfordring, som planeten står over for i det 21. århundrede. Allerede i dag er ekstremt vejr, tørke og fødevareusikkerhed en realitet i mange dele af verden. For at afbøde klimaændringerne skal vi handle nu. I denne debat vil vi ud fra et socialdemokratisk perspektiv diskutere, hvordan EU kan blive den globale frontløber, når det kommer til klimahandling, samt de potentielle effekter af den kommende Fitfor55-pakke. Jeg glæder mig meget til arrangementet,” siger Christel Schaldemose.

Klima er et af de syv hovedtemaer af Political Festival of Europe, og klima er også på den øverste dagsorden i mange europæiske institutioner og lande. Jan Bertelsen, CEO for Political Festival of Europe, er derfor glad for at MEP ​​Christel Schaldemose arrangerer en debat indenfor netop klima.

”Vi befinder os nu i en afgørende tid, da løsninger inden for klima, energi og bæredygtighed er de løsninger, der vil forme fremtiden og vores velvære. Vi håber, at debatterne og diskussionerne omkring klima på Festivalen kan få betydning for, hvordan borgere, politikere og beslutningstagere kommer videre,” siger Jan Bertelsen.

Political Festival of Europe velkommer den proaktive indsats fra de mange MEPer fra S&D, som er med at forme festivalens dagsorden.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Mathias Wuertzenfeldad interim presserådgiver for MEP Christel SchaldemoseS&D

Tlf:+45 26 35 44 55

Andreas GraversenPresserådgiver for MEP Christel SchaldemoseS&D

tilgængelig efter 15. august

Tlf:+45 26 24 32 34

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Alternativet, Folketingets grønne vagthund, deltager på det Europæiske Folkemøde i Mariager17.8.2022 15:10:52 CEST | Pressemeddelelse

Political Festival of Europe afholdes for første gang fra 25. til 28. august 2022 Mariager. Festivalen er det første paneuropæiske folkemøde og har som formål at samle borgere og beslutningstagere på tværs af grænser for at styrke den demokratiske samtale. Centrale temaer, der vil præge folkemødets mange events, omfatter business, demokrati, klima, kultur, udenrigspolitik, sundhed og teknologi. Udover de mange politiske events, er Festivalen også et sted for fest og kulturelle oplevelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum