DI Østjylland

Medaljefonden kårer Årets Lærling 2022: Eftertragtet og videbegærlig kleinsmed

Del

Blandt 21 dygtige lærlinge fra Østjylland var der alligevel en, som stak positivt ud. Og det var kleinsmed August Haaber Nielsen fra Waldemar Christensen Smedie A/S. Han blev derfor kåret som Årets Lærling 2022 på Medaljefondens overrækkelsesdag onsdag.

Fotograf: Flemming Jeppesen.
Fotograf: Flemming Jeppesen.

Kleinsmed August Haaber Nielsen er udlært hos Waldemar Christensen Smedie A/S i Aarhus, og han bliver beskrevet som der løser sine opgaver med stor interesse og flair med en videbegærlighed, der har sat ledelsen og svendene i værkstedet på prøve.

Årets Lærling er en eftertragtet medhjælp blandt svendene og lærlingekolleger, takket være sit lyse sind, lethed til smil og gode fysik. Og så er han en med et godt humør og en kvik bemærkning på læben. Det er en række af kvalifikationer, som fik Medaljefonden til at kåre netop ham som Årets Lærling 2022.

Det skete onsdag den 20. april på Aarhus Rådhus i forbindelse med Medaljefondens medaljeuddeling til Østjyllands 21 bedste lærlinge, som Aarhus Haandværkerforening, DI Østjylland, DI Silkeborg-Viborg og DI Randers-Norddjurs står for.

Medaljefonden:

Fonden arbejder for at tiltrække interesserede og kvalificerede unge til erhvervsfaglige, tekniske og håndværksmæssige uddannelser samt at højne det faglige uddannelsesniveau blandt lærlinge inden for industri og håndværk.

Til det formål belønner Medaljefonden hvert år særligt veludførte svendeprøver og afsluttede skoleopgaver med medaljer, og i helt særlige tilfælde legater. Mere på www.medaljefonden.dk

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos Medaljefondens sekretariat ved direktør Betina Halvorsen, Aarhus Håndværkerforening på tlf.: 2144 8612, regionalforeningskonsulent Gordon Trier Holm, DI på tlf: 2949 4606 eller pressekoordinator Lars Bøgeskov på tlf: 2236 3138. Og der er også flere billeder fra begivenheden, hvis der er behov for det. Fotograf: Flemming Jeppesen.

Billeder

Fotograf: Flemming Jeppesen.
Fotograf: Flemming Jeppesen.
Download

Information om DI Østjylland

DI Østjylland
DI ØstjyllandFor yderligere information om DI Østjylland:

Chefkonsulent Michael Jul-Nørup Pedersen
Mail: mjnp@di.dk
Tlf. 3377 4588
Mobil: 2924 7009

Sekretær Nadia Bartoft Lind
Mail: nabl@di.dk
Tlf. 3377 3309

Følg pressemeddelelser fra DI Østjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Østjylland

Medaljefonden kårer: Topchefen for Schouw & Co22.4.2022 13:10:00 CEST | Pressemeddelelse

Han er den længst siddende topchef i et større dansk børsnoteret selskab. Kun overgået af Jyske Banks Anders Dam, der har fem års længere anciennitet. For vores mand har i snart 22 år været topchef for et af de få tilbageblevne industri-konglomerater i Danmark, børsnoterede Schouw & Co. Og det har været med så stor succes, at Jens Bjerg Sørensen nu bliver kåret som Årets Æreshåndværker 2022.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum