Dansk Metal

Massivt ja til OK21 i Dansk Metal

Del

Det blev et stort ja med en høj stemmeprocent til de offentlige overenskomstforlig i Dansk Metal. Et rigtig godt resultat, siger Claus Jensen, forbundsformand i Dansk Metal.

Et rekordhøjt antal medlemmer af Dansk Metal har stemt et stort ja til de offentlige overenskomstforlig på henholdsvis det kommunale, regionale og statslige område. Den samlede stemmeprocent var på 75,56 procent, og 86,2 procent stemte samlet ja.

”Det er et rigtig godt resultat. Jeg er glad for at se så mange af vores medlemmer stemme om deres overenskomst og med så stor en stemmeprocent og et tilhørende stort ja. Den danske model er langt fra outdated, men står stærkere efter et år med corona, trepartsaftaler og nu endnu et godt overenskomstresultat. Det er jeg glad for, at medlemmerne bakker op om, men også at ansatte og afdelinger har ydet en stor indsats i forbindelse med afstemningen til OK21,” siger Claus Jensen, forbundsformand for Dansk Metal.

På de tre offentlige områder fordelte resultatet blandt medlemmerne af Dansk Metal sig som følger:

Område

Stemmeprocent

Ja

Nej

Kommuner

77,05 pct.

90,58 pct.

9,42 pct.

Regioner

78,29 pct.

80,76 pct.

19,27 pct.

Stat

72,49 pct.

84,01 pct.

15,99 pct.

Samlet

75,56 pct.

86,2 pct.

13,80 pct.

Kontakter

Billeder

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum