Det Kongelige Teater

Maskerade på stor Danmarksturné

Del

Hæsblæsende humor og gakket slapstick. Det bliver ikke kedeligt, når Det Kongelige Teater gæster Fyn og Jylland i januar 2018 med Holberg-klassikeren Maskerade

Publikum kan forvente gode grin, vilde tegnefilm-kulisser, skumparykker og porcelæns-glinsende kostumer, når Maskerade lige om lidt rammer scener på Fyn og i Jylland. Her er nemlig tale om en særdeles løssluppen komedie om ustyrlig ungdommelig kærlighed og lattervækkende forviklinger.

Det er et stjernespækket hold, der gæster de Danske Koncert- og Kulturhuse i Odense, Vejle, Esbjerg, Holstebro, Aarhus, Aalborg og Randers. Klassikeren bliver løftet af Peter Plaugborg og Morten Hee Andersen, der netop  har været aktuel i DR’s Herrens veje. Stjernecastet tæller også rutinerede kræfter som Jens Jørn Spottag, Tammi Øst og Lila Nobel.

Det er den tyske stjerneinstruktør Herbert Fritsch, der har iscenesat det danske stykke kulturarv for det moderne publikum. Det originale Holberg-sprog er bevaret, men der er skruet op for slapstick-humoren, farverne og det helt igennem groteske univers.

Noget for alle

Uanset om man skal se forestilling er eller ej, har Det Kongelige Teater taget noget med for alle. Man kan opleve et mix af Poetry Slam for lyrikinteresserede og andre nysgerrige, og skole-workshops, hvor eleverne selv kan prøve kræfter med skuespillet, skrive tekster og de heldige skoler kan komme med backstage.

Se datoer og læs meget mere om forestillingen og ekstraarrangementerne her

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum