Det Kongelige Teater

Maskerade på stor Danmarksturné

Del

Hæsblæsende humor og gakket slapstick. Det bliver ikke kedeligt, når Det Kongelige Teater gæster Fyn og Jylland i januar 2018 med Holberg-klassikeren Maskerade

Publikum kan forvente gode grin, vilde tegnefilm-kulisser, skumparykker og porcelæns-glinsende kostumer, når Maskerade lige om lidt rammer scener på Fyn og i Jylland. Her er nemlig tale om en særdeles løssluppen komedie om ustyrlig ungdommelig kærlighed og lattervækkende forviklinger.

Det er et stjernespækket hold, der gæster de Danske Koncert- og Kulturhuse i Odense, Vejle, Esbjerg, Holstebro, Aarhus, Aalborg og Randers. Klassikeren bliver løftet af Peter Plaugborg og Morten Hee Andersen, der netop  har været aktuel i DR’s Herrens veje. Stjernecastet tæller også rutinerede kræfter som Jens Jørn Spottag, Tammi Øst og Lila Nobel.

Det er den tyske stjerneinstruktør Herbert Fritsch, der har iscenesat det danske stykke kulturarv for det moderne publikum. Det originale Holberg-sprog er bevaret, men der er skruet op for slapstick-humoren, farverne og det helt igennem groteske univers.

Noget for alle

Uanset om man skal se forestilling er eller ej, har Det Kongelige Teater taget noget med for alle. Man kan opleve et mix af Poetry Slam for lyrikinteresserede og andre nysgerrige, og skole-workshops, hvor eleverne selv kan prøve kræfter med skuespillet, skrive tekster og de heldige skoler kan komme med backstage.

Se datoer og læs meget mere om forestillingen og ekstraarrangementerne her

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum