Political Festival of Europe

Martin Lemberg-Pedersen, chef for Politik og Samfund i Amnesty International Danmark, deltager på Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe er et nyt Europæisk Folkemøde, der afvikles for første gang den 25.- 28. august 2022 i Mariager. Festivalens mål er at samle borgere og beslutningstagere på tværs af grænser for at styrke den demokratiske samtale. Overordnede temaer, der vil præge folkemødets mange events, omfatter business, demokrati, klima, kultur, udenrigspolitik, sundhed og teknologi. Udover de mange politiske events, er Festivalen også et sted for fest og kulturelle oplevelser.

Political Festival of Europe glad for at kunne annoncere at Martin Lemberg-Pedersen, chef for Politik og Samfund i Amnesty International Danmark, deltager som speaker i Festivalens debatprogram. Martin Lemberg-Pedersen kommer til at deltage i tre debatter, hvor emner som migration, grænsekontrol og diktaturers trussel mod fremmelsen af demokratiet blandt andet vil være på dagsordenen.

"Et stigende antal samfund er plaget af diskrimination, racisme og undertrykkende og totalitære tendenser. Denne situation kræver at de europæiske stater arbejder for at beskytte inklusion og mangfoldighed, men de samme stater er alligevel anklaget for hykleri, når det kommer til de dødelige og diskriminerende konsekvenser af deres grænsekontrol for migranter, især også mht. deres samarbejdet om kontrol og inddæmning med undertrykkende nabostater,” siger Martin Lemberg-Pedersen.

“Political Festival of Europe glæder sig over Martin Lemberg-Pedersen deltagelse som en repræsentant af Amnesty International. Deres arbejde er yderst relevant for de debatter, Martin kommer til at deltage i. Det er helt centralt for Festivalen at skabe et miljø, hvor borgere, politikere, virksomheder og organisationer som Amnesty kan mødes og lære af hinanden,” fremhæver Jan Bertelsen, CEO ved Political Festival of Europe.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Nora Rahbek KanafaniPresse og KommunikationAmnesty International Danmark

Tlf:+45 25 14 64 12

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Velkommen til Political Festival of Europe25.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er dagen kommet, hvor vi for første gang kan byde velkommen på Political Festival of Europe 2022, der klokken 11, i formiddag, bliver skudt i gang med åbningstaler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand for Festivalen Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og, ikke mindst, Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen på video. Velkomsttalerne fra nær og fjern bliver båret trygt igennem af Leif Lønsmann, næstformand for den Danske Helsinki-Komité for menneskerettigheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum