Escalate ApS

Markedet for merchandise er i høj stigning

Del

For nyligt kom det frem at salget af merchandise for den amerikanske basketball-legende Michael Jordan var steget eksplosivt med 5.000 % siden april 2020. Det var dokumentaren The Last Dance på Netflix, der afslørede disse tal.

Merchandise fra Michael Jordan inkluderer bl.a. tøj, sko og signerede bolde og samlekort.

Men også i Danmark og også inden for andre genrer end sport, opleves en stigning i søgningen efter og salget af merchandise.

Den danske webshop MerchShark, der sælger merchandise fra spilbrands som f.eks. Overwatch, Minecraft og Fortnite, samt kendte film og TV-brands som Star Wars, Pokémon, Game of Thrones og Marvel, melder om en øget efterspørgsel på merchandise over hele linjen.

”Vi har gennem det sidste år oplevet, at salget af merchandise er boomet. Folk har fået øjnene op for, at de kan få figurer og andre genstande med billeder af deres yndlingskarakterer eller logoer fra f.eks. den populære TV-serie Game of Thrones eller fra spil, de bruger mange timer på,” lyder det fra en talsperson fra MarchShark, som fortsætter:

”Denne type af legetøj og merchandise har været populært i USA i mange år, men vi oplever, at danskerne er ved at få øjnene op for merchandise og glæden ved at samle.”

MerchShark er en dansk virksomhed og webshop, der er specialiseret i at levere merchandise fra de mest populære brands til fans over hele landet.

Det er især børn, der er målgruppen, hvorfor MerchShark da også sælger mange skoletasker, penalhuse og bamser f.eks. Men der er ligeledes en stor kundegruppe blandt unge og voksne, der er store fans af noget bestemt inden for film, serie eller spilverdenen.

MerchShark har eksisteret siden 2018, har adresse i Struer, men handler udelukkende online.

Kontakter

Mads Nordskov
hej@madsnordskov.dk

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Håndbyggede racercykler hitter igen hos Ditlev Cykler14.8.2020 06:15:00 CESTPressemeddelelse

De er solgt, før de er færdigsamlet på cykelværkstedet hos Ditlev Cykler, og selvom hver eneste del har været i hænderne på en mekaniker i kælderen, holder de en konkurrencedygtig pris. Sådan lyder det fra cykelhandler Henrik Ditlev, der igen har kastet sig over at håndbygge racercykler i sin butik i Frederiksværk. “Det er ret vildt. For et par måneder siden var det måske en ud af 100 cykler vi solgte, der var håndbygget. Nu er det måske hver tiende,” siger indehaver Henrik Ditlev og den rutinerede cykelmekaniker fortsætter: “Det er sjovt at bygge racercykler op fra bunden, så jeg synes det er en fantastisk udvikling.” Det er corona-epidemien, der indirekte har givet et kæmpe skub til den ædle kunst at samle en racercykel fra bunden. Der er nemlig opstået mangel på fabrikssamlede racercykler i takt med at mange i løbet af nedlukningen af Danmark har fået øjnene op for, at racercykler er god (afstands)-motion i en corona-tid. “Vi kunne hurtigt mærke at salget steg stødt efter alt andet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum