Nova

Maratonradio på NOVA - 27 timers GO´NOVA i træk

Del

NOVAs morgenshow, GO´NOVA har kastet sig ud i et vanvittigt projekt. I 27 timer i træk vil det populære morgenshow sende liveradio fra studiet i Mileparken i Skovlunde.

I dag, onsdag, har GO´NOVA sat sig for at sende radio i 27 timer. I træk. Fra klokken 6 i morges til i morgen torsdag klokken 9 sidder de fire GO´NOVA-værter Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Signe Krarup bag mikrofonerne med hjælp fra Celina Friis.

”GO´NOVA har sendt radio i 6 år. Alligevel er der stadig lyttere, der bevidst eller ubevidst har formået at undgå at høre os og det skal vi lave om på. Derfor sender vi 27-timers radio,” lyder en af forklaringerne på den lidt tossede idé fra GO´NOVA-værterne.

GO´NOVA får naturligvis kyndig hjælp fra deres producer Casper Hjort og NOVAs øvrige værter, Simone Rosenborg, Julie Rahbek, Lars Johansson, Mikkel Westerkam og Daniel Cesar, som alle besøger studiet i løbet af de mange timer.

Derudover får GO´NOVA også fornemt besøg af blandt andre Christopher, Mads Langer, Ericka Jane, L.I.G.A og Kongsted, som alle vil sørge for at holde værterne vågne med live musik og sjov og spas. Og så lover GO´NOVA, at der naturligvis kommer til at ske en masse finurlige ting, konkurrencer og underholdende radio for lytterne.

”Vores faste lyttere ved godt, at vi kan finde på hvad som helst,” lyder det fra de fire værter.  

GO´NOVA er Danmarks mest populære morgenprogram, hædret med otte lytterpriser. Fem gange har de vundet Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon og tre gange en ZULU Award. Værterne er Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe og Signe Krarup.

Hvis I har spørgsmål, kan I kontakte programchef Mikkel Westerkam på 20 48 09 29.

Nøgleord

Billeder

Information om Nova

NOVA ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne The Voice, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio.

Følg pressemeddelelser fra Nova

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nova

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum