Escalate ApS

Mange husejere er ikke klar til de store regnmængder

Del

Hvert år skal vores tagrender tage imod 100 tons vand og sne, derfor er det vigtigt at vandet kan løbe frit hen til afløbet. Det er mange husejere slet ikke klar over. Man skal sørge for for at tagrenderne er renset for blade, snavs og andre genstande der kan være i vejen for vandet.

Hvis vandet begynder at flyde ud over tagrenderne kan vandet ramme husets facade og sokkel og forårsage store vandskader. Fugt på facader og sokkel kan give skimmelsvamp og råd, der kan være dyrt at udbedre. Udover tagrenderne skal nedløb samt brønden også tjekkes. Hvis disse er stoppede kan det også forårsage at vandet flyder over tagrenderne og ned af vægge og facader. 

Typiske problemer med tagrender: 

  • Tagrenden er lavet med et bagfald, så regnvandet ledes væk fra nedløbet.
  • Der er huller, revner eller utætheder i tagrenden eller nedløbet.
  • Tagrenderne er fyldt op med blade, jord eller genstande, der spærrer vandets vej.
  • Overgangen mellem nedløb og brønd er ikke fastgjort.
  • Nedløbet er defekt eller stoppet.

Rensning af tagrender og nedløb er altså en forudsætning for at dit hus er klar til de store mængder af regn, der årligt rammer Danmark.

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Gør dig klar til designskolen med et efterskoleophold i Vejle17.6.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Af Mikkel Preisler På vegne af : Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design Nu har du muligheden for, at forbedrede dig til mad og designskolen på et efterskoleophold i Vejle. Mange unge drømmer om muligheden for, at komme ind på designskolen enten i København eller Kolding. Det er dog virkelig vanskeligt at blive optaget. Derfor kan du nu forbedre dine chancer med design og mode som linjefag på skolen for i Vejle.

kERP – Lille dansk bogføringsprogram, som tager kampen op med de store6.6.2021 16:56:52 CEST | Blog

Af Mikkel Preisler Bogføring skal være en effektiv, overskuelig og sikker aktivitet i enhver virksomhed uanset størrelse og brancheområde. For mange nyopstartede enkeltmandsvirksomheder bliver bogføringen udført af ejeren selv. Her er der brug for et stærkt program, der er gennemskueligt, og som kan håndtere vækst i virksomheden, og som er intuitivt bygget op. Danmark har fået et nyt bogføringsprogram – kERP – der giver konkurrence til de eksisterende spillere på området. Det er skabt med fokus på dine behov som virksomhedsejer, og det giver dig alle de egenskaber og funktioner, som du kender fra nogle af de største bogføringsprogrammer.

HEIMDALL’s åbner ny høreklinik i Aarhus9.5.2021 16:14:36 CEST | Pressemeddelelse

HEIMDALL’S er Danmarks banebrydende høreklinik, der gør op med standardservice og ugennemskuelige produktløsninger. Indtil videre har HEIMDALL’s haft høreklinik i Søborg og Odense i naturskønne omgivelser ved Johnson Instituttet (et tværfagligt behandlingshus, der rummer både fysioterapeut, zoneterapi, kiropraktik og nu også specialiseret service til dem med hørenedsættelse). Siden opstarten har klinikkerne oplevet stigende succes og HEIMDALL’s vælger nu at udbrede deres koncept til Jylland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum