Teknologisk Institut

Management buy-out af datterselskabet Teknologisk Institut AB Sverige

Del

Teknologisk Institut har solgt datterselskabet Teknologisk Institut AB Sverige (TI AB), der er en af de største leverandører til det professionelle marked inden for kursus- og uddannelsesvirksomhed i Sverige.

Arkivfoto: Colourbox
Arkivfoto: Colourbox

Teknologisk Institut har siden 2003 ejet datterselskabet Teknologisk Institut AB Sverige (TI AB), som har en mere end 100-årig historik som kursus og konferencevirksomhed i Sverige.  

 TI AB har igennem de seneste år været igennem en både markedsmæssig og organisatorisk udvikling, hvor aktiviteterne har fået mindre sammenhæng med de tilsvarende aktiviteter i Danmark. Instituttet har – ikke mindst grundet Corona - kigget på en yderligere fokusering af vores hovedopgaver.  

 - Frasalget af TI AB gældende fra 1. januar 2021 sker efter fælles aftale med de to ledende kræfter i TI AB. Frasalget sker med alt mulig tillid til, at det nye ejerskab er det rette til at fortsætte den udvikling af kursus- og konferenceforretningen, som har været i fokus de seneste år, siger Juan Farré, administrerende direktør ved Teknologisk Institut. 

 Det nye ejerskab består af duoen Josua Falck, der siden 2018 har bestredet posten som VD for TI AB, og Birgitta Olausson Korpi, der har været økonomichef ved TI AB sammenlagt 19 år i perioden fra 2001-2007 og igen fra 2008 til nu. 

 Begge kommer med en gedigen baggrund inden for kursusbranchen generelt og specifik hos TI AB.  

 - Visionen er fortsat at være en af de største leverandører til det professionelle marked inden for kursus- og uddannelsesvirksomhed i Sverige. Kernen i dette, er fortsat at tilbyde et solidt kursuskatalog, interaktiv online undervisning og konferencer. Vores drive er nu som før at levere uddannelse, som giver effekt og fremdrift for den enkelte og for virksomheder. Og vi vil fortsat være kendt som den kursus- og konferenceleverandør i Sverige som kontinuert og i høj kadence tilpasser udbuddet af kurser til de uddannelsesbehov som opstår, siger Josua Falck og Birgitta Olausson Korpi. 

Selskabet har fortsat kontorer i Stockholm og Göteborg og vil drive virksomheden videre under navnet SIFU AB. 

 

 

Nøgleord

Kontakter

Adm. direktør Juan Farré, Teknologisk Institut via chefkonsulent Niels Tradsfeldt, Kommunikation, mobil 7220 2769, mail: ntt@teknologisk.dk

Josua Falck, VD, SIFU AB, mobil + 46 76 527 55 61

Billeder

Arkivfoto: Colourbox
Arkivfoto: Colourbox
Download

Information om Teknologisk Institut

Teknologisk Institut
Teknologisk Institut
Gregersensvej
2630 Taastrup

7220 2000http://www.teknologisk.dk/

Teknologisk Institut har siden 1906 arbejdet for at forbedre erhvervslivets konkurrenceevne, samfundets velstand og menneskers liv. Årligt kommer det mere end 10.000 virksomheder til gavn inden for så forskellige områder som; energi, fødevarer, life science, materialer, byggeri og produktion. Teknologisk Institut har datterselskaberne Danfysik A/S, Dancert A/S og DTI Spain.

Læs mere om Instituttet.

Har du brug for yderligere oplysninger, fotos, udtalelser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen på pressetelefon 7220 1066 – eller kommunikation@teknologisk.dk

Fotos i dette nyhedsrum: ©Teknologisk Institut. Brug af fotos tilladt ved konkret omtale af Teknologisk Institut og med kreditering. I tvivlstilfælde kontakt venligst Kommunikationsafdelingen.

 

Følg pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Teknologisk Institut

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum