Aller Media

Malte Hæstrup ny Analytics Developer i Aller Media

Del

Malte Hæstrup, 26, tiltrådte pr. 1. juni som Analytics Developer i Aller Media, hvor han skal være med til at skabe rammerne omkring - og maksimere potentialet for - vores digitale produkter ved hjælp af data.

Malte Hæstrup
Malte Hæstrup

Malte er uddannet cand.merc.(it.) fra CBS med speciale i digitalisering, big data og machine learning og har tidligere været ansvarlig for forvaltningen af interne forretningssystemer og databaser i Nykredit.

I Aller Media skal Malte bl.a. bidrage til udviklingen af værktøjer, der skal understøtte beslutningsprocesserne og bane vejen for Aller Medias digitale produkter.

Og Malte Hæstrup ser frem til at arbejde i det krydsfelt, Aller Media lige nu befinder sig i, mellem print og digitalt indhold.

”Jeg glæder mig til, at vi som mediehus når en digital og analytisk modenhed, som lader os udnytte den data, vi indsamler til fulde. Vi er på en spændende rejse fra at være et klassisk printmediehus til et moderne mediehus med et stærkt digitalt fundament, og jeg glæder mig til at være en del af den spændende udvikling, vi er i fuld gang med i Aller Media,” siger han.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Malte Hæstrup
Malte Hæstrup
Download
Malte Hæstrup high.res
Malte Hæstrup high.res
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum