Spotify

Magiske superstjerner bringer Harry Potter og De Vises Sten til live på Spotify

Del

Daniel Radcliffe, David Beckham, Stephen Fry, Dakota Fanning, Claudia Kim, Eddie Redmayne, Noma Dumezweni og andre har indtalt nyklassikeren.

Wizarding World og J.K, Rowling har annonceret den seneste tilføjelse til Harry Potter At Home, der er en samling af gratis initiativer, som skal bringe magien fra Harry Potter-universet ud til børn, forældre og plejerpersonale i den globale lockdown. Her vil der hver uge udkomme nye indspilninger af den allerførste bog ’Harry Potter og De Vises Sten’ på harrypotterathome.com, Spotify og Spotify Kids

Stemmerne bag historien tilhører nogle af de meste elskede navne fra den globale underholdningsindustri, musik, sport og Wizarding World. Det første kapitel ”Drengen, der ikke kunne slås ihjel” vil fx blive indtalt af selveste Daniel Radcliffe.

Hver uge vil stjerner som David BeckhamStephen FryDakota FanningClaudia Kim, Eddie RedmayneNoma Dumezweni og andre lægge stemme til uddrag fra den ikoniske bog. Formålet er at overraske og glæde fans i hele verden med bogens temaer om familie, venskab, tapperhed og det at overvinde modgang.

Harry Potter fans, nye som gamle, kan forvente en stjernebesat rollebesætning af fortællere samt særlige cameo-optrædener.  Fra og med i dag kan kapitel 1 hentes, og alle 17 kapitler vil blive tilgængelige frem mod midten af sommeren.

Lydkapitlerne vil kun være tilgængelige på Spotify, til både gratis og Premium-brugere, og på den nye, uafhængige Spotify Kids-app, der udelukkende er åben for Premium Family-abonnenter på udvalgte markeder. Videoer af optagelserne vil kunne streames på Harry Potter At Home website

 Det første kapitel ”Drengen, der ikke kunne slås ihjel” kan lyttes til på Spotify fra i dag.

Nøgleord

Kontakter

Amanda Waldås
Head of Consumer PR & Communications Nordics
Tel: +46 76 195 06 50
Email: amandaw@spotify.com

Links

Information om Spotify

Spotify
Spotify
Regeringsgatan 19
111 53 Stockholm

https://www.spotify.com/dk/

Spotify har siden lancering i Sverige i 2008 transformeret måden, vi lytter til musik. Opdag ny musik, byg playlister til din hverdag og del over 50 mio. musiknumre gratis, eller opgrader til Spotify Premium for at få adgang til eksklusive funktioner som offline-mode, forbedret lydkvalitet og en annoncefri afspiller.

I dag er Spotify den mest populære globale streaming-abonnementstjeneste med 248 mio. brugere, inklusiv 113 mio. abonnenter, på tværs af 79 markeder. Vi er i dag den største drivkraft for indtægter til musikbranchen.

Følg pressemeddelelser fra Spotify

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Spotify

Spotify afslører vores musikalske adfærd i hjemmet28.5.2020 10:37:45 CESTPressemeddelelse

De seneste to måneder har folk verden over tilbragte mere tid i deres hjem. Nye vaner er opstået og Spotify har kigget nærmere på, hvad vi lytter til i bestemte situationer. Baseret på data trukket i perioden 17. april til 17. maj har Spotify-brugere skabt et lydtapet til aktiviteter som havearbejde, hjemmeskoling, maling af hjemmet og hjemmefarvning af håret, nu hvor frisøren har haft lukket. Og lad os ikke glemme rengøring.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum