Ishøj Kommune

Magi og fantasi i unik teatermaskine

Del

I børneteaterforestillingen Om ikke at blive ædt i Kulturium Musikteater i Ishøj kan du opleve, hvordan børn kan finde mod og tage sager i egen hånd. En fantastisk og eventyrlig forestilling for de 6-13 årige den 30. oktober kl. 13

Den søde og velopdragne Rødhætte bliver kastet ud i et surrealistisk eventyr, hvor hun møder ikke bare ulven, men også Hans og Grete, Askepot og mange andre eventyrlige figurer.

En unik teatermaskine er rammen, hvor magi og fantasi folder sig ud og fortæller en historie om at blive vred og finde modet til at tage sagen i egen hånd.

Peter Holst fra Det Lille Turnéteater leger frit med eventyrenes figurer og fantasifulde verdener, der til sidst bliver sit helt eget eventyr.

Forestillingen er ikke bare for børn, men også for nysgerrige voksne.

Få din billet her

Billetter koster 25 kr. for børn og unge og 50 kr. for voksne. Medlemmer af børnekultur-klubben Giraf kan hente gratis billet og deres medfølgende voksne kan købe til 35 kr. på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum