Landbrug & FødevarerLandbrug & Fødevarer

Mad- og vinfestival i hjertet af Tivoli

Del
Tivoli præsenterer årets største satsning i samarbejde med Landbrug & Fødevarer. Den 29. august starter en helt ny mad- og vinfestival i hjertet af København. Det sætter en tyk streg under København som verdensberømt gastro-by.
Fra 29. august til 20. september hylder Tivoli mad og vin og byder på en lang række forskellige gastro-oplevelser. Tivoli Mad & Vin Festival bliver til i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og bliver en af de helt store arrangementer i år.
Tivoli Mad & Vin Festival byder på en lang række aktiviteter, som vil pirre til nysgerrigheden hos publikum.
 
Tivolis General Manager for Food and Beverage, Jakob Volquards Harreby, siger:
”Med Tivoli Mad & Vin Festival ønsker vi at give gæsterne madoplevelser, inspiration og input. Der er lagt op til socialt samvær med maden og vinen i fokus. Vi garanterer, at der er noget for alle, både vinkenderen, foodie’en og den sultne børnefamilie. Ud over at give gæsterne engagerende madoplevelser, har det været vigtigt for os at bakke op om København som verdensberømt gastro-by. Vi skal værne om det, vi er gode til også i svære tider", siger han.
 
Store maskiner indtager Tivoli 
Landbruget vil gøre sit indtog i Tivoli i forbindelse med åbningen af festivallen, når landbrugsmaskiner og redskaber indtager plænen i den centrale del af parken.
 

”I Landbrug & Fødevarer er vi begejstrede for samarbejdet med Tivoli. I år giver vi københavnerne og danskerne mulighed for at komme helt tæt på det moderne landbrug, når landbrugsmaskiner i alle afskygninger ruller ind på Plænen. Coronakrisen har gjort det svært at invitere danskerne ud på de mange gårde, men nu bringer vi landbruget ind i byen. Det bliver en moderne høstfest, som jeg håber, publikum tager godt imod”, siger Anne Arhnung, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer. 

Festivallen giver også mulighed for at skabe bedre forbindelse mellem landmænd, kokke og madelskere, mener  Mette Jasper Gammicchia, afdelingsleder i Handel, Marked & Ernæring i Landbrug & Fødevarer.

”Når Landbrug & Fødevarer og Tivoli samarbejder om en madfestival, fyldt med gastronomi, vidensdeling og information om vores fødevareproduktion er det ikke bare godt for ganen og sanserne, men et oplagt match, der giver forbrugerne, kokkene og landmændene mod på flere madoplevelser".
 
Fokus på gastronomi  
Festivallen har opbakning fra de dygtigste inden for gastrobranchen og det giver alle gæster en unik mulighed for at komme helt tæt på den gastronomiske proces. 

Mikkel Ustrup, Nimb Operations Director, siger om festivalens fokus på dansk vin og mad:
”Den nye mad- og vinfestival er Tivolis største gæste-satsning denne sommer. Vi vil sammen med Landbrug & Fødevarer, og nogle af de ypperste mad-og vin leverandører slå et slag for kvalitet til priser i øjenhøjde. Med festivalen håber vi, at vi kan sætte nye standarder for gastro oplevelser i Tivoli og bliver det en succes kan festivalen forhåbentligt blive en tilbagevendende begivenhed, siger han”. 
 

Nøgleord

Kontakter

Landbrug & Fødevarer pressevagt 3339 4520
Tivolis pressevagt 3375 0738


Fotos til redaktionelt brug kan findes her: https://tivolimediebank.tivoli.dk/presse/


Tivolis tiltag til en sikker oplevelse og andre forholdsregler som følge af COVID-19 findes her: https://www.tivoli.dk/da/praktisk/pas+paa+hinanden

Vedhæftede filer

Information om Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer
Axelborg, Axeltorv 3
1609 København V

3339 4000https://www.lf.dk/

Landbrug & Fødevarer varetager fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for danske landmænd og fødevarevirksomheder

Følg pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer

Slagterprisen 2025 er uddelt på Hindsgavl Slot17.9.2025 06:36:00 CEST | Pressemeddelelse

I et meget stærkt felt af dygtige slagtermestre på tværs af de to kategorier, kunne de bedste i slagterfaget lade sige hylde til Landbrug & Fødevarers Fødevaredag på Hindsgavl Slot, hvor slagtermester Anders Kjeldbjerg fra MENY i Herning og slagtermestrene Steffen Vammen Kolstrup & André Kjelkvist-Born fra Slagtermestrene Born og Kolstrup, kunne træde frem som vindere af Slagterprisen 2025. Prisen er en anerkendelse af håndværk, faglighed og nytænkning i slagterfaget.

Mejeriprisen 2025 uddelt til ambitiøse aktører17.9.2025 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Til Fødevaredagen 2025, arrangeret af Landbrug & Fødevarer, blev Mejeriprisen 2025 uddelt. Det hele fandt sted i skønne omgivelser på Hindsgavl Slot. I et stærkt felt af butikskæder, der alle har sat barren højt for mejerikategorien, var det til sidst Sebastian Vinther, regionschef i Netto og Kristine Pilgaard, kommercial direktør i MENY, der kunne lade sig hylde som vindere og modtage branchens anerkendelse.

Vinderen af Kantineprisen 2025 er fundet16.9.2025 18:38:22 CEST | Pressemeddelelse

Der var feststemning og faglig stolthed, da Landbrug & Fødevarer samlede fødevarebranchen til Fødevaredagen2025. Her blev Kantineprisen 2025 uddelt foran en fyldt sal af madkyndige, producenter og gode branchekolleger på Hindsgavl Slot. Efter en tæt konkurrence blandt landets dygtigste kantiner kunne Normal A/S, Hedensted, ledet af køkkenchef Christian Lundsgaard træde frem som vindere - hædret for deres evne til at kombinere bæredygtighed, velsmag og kreativitet i deres daglige drift.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye