Coolshop

Løvens Hule snupper luns af gamer-specialist

Del

Geekd.dk, der netop har deltaget i Løvens Hule, er på blot tre år gået fra nul til tre millioner i omsætning, og rekordvæksten kommer især fra gamer-miljøet, der køber stort ind af elektronik, grej og gamer-tilbehør hos den Ølgod-baserede iværksættervirksomhed. Den udvikling er Løve Jacob Risgaard netop blevet en del af med en investering på 400.000 kroner.

Coolshop-medstifter Jacob Risgaard har selv mange års erfaring med e-handel og gaming, og derfor synes partnerskabet med stifter af Geekd.dk Ronnie Olesen helt oplagt. Geekd.dk har på blot tre år skabt en omsætning på tre millioner kroner i seneste regnskabsår og sigter mod en omsætning på 10 millioner kroner i 2020 og knap 20 millioner i 2021, hvor bundlinjen forventes at ligge på knap tre millioner kroner.

Iværksættersuccesen startede i svigerforældrenes stald i Ølgod, men i dag har Geekd kombineret onlinebutikken med en fysisk butik. Det er den kombination, som Coolshop selv har haft stor succes med i den fremadstormende legetøjskæde Kids Coolshop, der netop har udvidet med tre fysiske butikker på Island. Således har Jacob Risgaard og Coolshop skabt en international millionforretning ved at kombinere de digitale muligheder med fysiske butikker, og derfor ser han et kæmpe vækstpotentiale i vestjyske Geekd.

-          Ronnie har på rekordtid formået at skabe en succesrig forretning, der har fokus på onlinedelen med fysiske butikker i ryggen. Det er en virksomhedsstrategi, vi selv bruger hos Coolshop, hvor legetøjskategorien på webshoppen understøttes af fysiske legetøjsbutikker. Onlineshopping går kun én vej, og det er frem, men vi må ikke glemme butikkerne, siger han efter aftenens investering i Geekd.dk

Netop Geekds fysiske butik er blevet et stort hit blandt virksomhedens 15.000 kunder, som ofte kommer til Ølgod fra både Sjælland, Århus og Nordjylland for at få det skræddersyede gamer-grej i hænderne og ikke mindst med hjem med det samme. På det punkt har Geekd næsten ingen konkurrenter, og virksomheden gør samtidig et stort nummer ud af designet af og indmaden i deres gaming-maskiner, hvilket fra dag ét skabte succesen. For stifter Ronnie Olesen ligger der samtidig en personlig fortælling bag de nervepirrende dage op til optagelserne af Løvens Hule. Kort forinden lavede hans forretningspartner således et spontant exit af virksomheden:

-          At stå ansigt til ansigt med de fem løver var den mest nervepirrende oplevelse i mit liv. Få dage før bakkede min partner ud, og jeg var derfor tæt på at takke nej tak til Løvens Hule, siger Ronnie Olesen,der én gang før har oplevet modgang uden at have kontrol.

1. juledag, da Ronnie var 15 år, vågnede han op med en uprovokeret rygskade, der fra den ene dag til den anden gjorde ham lam i benene. Han endte i kørestol, var indlagt flere gange og skulle igennem et langt forløb med genoptræning.

-          På de hårde dage tænker jeg tilbage på min tid i kørestol. At rejse sig igen i bogstaveligste forstand har givet mig et enormt gå-på-mod, som jeg hver dag overfører til mit liv og min virksomhed. Jeg fik at vide, at jeg nok aldrig ville komme til at gå igen. Nu står jeg her, og kørestolen er pakket væk, fortæller Ronnie Olesen.


Ronnies historie om at rejse sig på ny, gav genlyd hos Jacob Risgaard.

-          Da jeg var 18 år, gik jeg konkurs med min første virksomhed, og jeg brød sammen i bruseren, men bestemte mig for at rejse mig igen. Ronnies historie er endnu vildere end min, og det taler i den grad til mig, kommenterer Jacob Risgaard, der sammen med Ronnie Olesen nu skal i gang med at udvide forretningsgrundlaget for Geekd.

Nøgleord

Kontakter

Jacob Risgaard, medejer af og marketingdirektør i Coolshop.com, 51 24 33 42
Ronnie Olesen, stifter af Geekd.dk, 26 37 65 93 / ronnie@geekd.dk
Presseservice: Jacob Lange, Lange PR, 20 76 30 20 / jacob@langepr.dk

Billeder

Information om Coolshop

Coolshop
Coolshop
Bøgildsmindevej 3
9400 Nørresundby

http://www.coolshop.com