Blockbuster

Louise Stenberg ny direktør i Blockbuster

Del

Den 1. februar bliver Louise Stenberg ny direktør for Blockbuster, der er Danmarks største online filmudbyder.

Louise Stenberg, ny direktør for Blockbuster.
Louise Stenberg, ny direktør for Blockbuster.

Det bliver Louise Stenberg, der overtager stafetten fra Casper Hald, som fratrådte stillingen som direktør for Blockbuster i november 2020 for at søge nye udfordringer udenfor Nuuday.

Louise Stenberg har de seneste år haft forskellige stillinger i Nuuday med fokus på strategi, salg og produktudvikling og har senest været ansvarlig for Omnichannel-strategien, hvor hun har ledet udviklingen og implementeringen af kommercielle og digitale strategier for at optimere kundeoplevelsen på tværs af analoge og digitale platforme.

”Jeg er meget glad for, at vi har en så stærk intern kandidat til at føre Blockbuster videre. De sidste seks år har Blockbuster under Caspers ledelse udviklet sig fra en god idé til at være en markedsleder i Danmark med betydelig vækst i Norden. Blockbuster er ikke mere en ”start-up”, men en velfunderet og ledende forretning, og Louises opgave bliver sammen med teamet at udvikle Blockbusters position i Danmark og Norden. Hun kommer til Blockbuster med en stærk og alsidig værktøjskasse og erfaring indenfor forretningsstrategisk og kommerciel udvikling, samt optimering af digitale kundefokuserede løsninger,” siger Jens Grønlund, direktør for Nuudays digitale brands.

Louise er 38 år og er med en baggrund fra International Business and Politics fra Copenhagen Business School, Public Management and Governance fra The London School of Economics samt Harvard Kennedy School velbevandret indenfor både det kommercielle og strategiske. Inden Louise kom til TDC i 2015 som strategiansvarlig for nøgleprojekter i Consumer Brands, arbejdede hun som konsulent for konsulenthuset Quartz+Co med opgaver indenfor forretningsudvikling, strategi, kommercialisering og procesoptimering i større danske virksomheder.

Louise tiltræder stillingen som direktør for Blockbuster den 1. februar 2020.

Blockbuster.dk er Danmarks største online filmudbyder og tilbyder leje, køb og streaming af over 10.000 titler, inklusiv premierefilm og de nyeste tv-serier. Servicen kan tilgås via web, tv, mobil og tablet og adskiller sig fra andre streamingtjenester ved ikke at kræve abonnement. Man betaler kun for, hvad man ser.

Udover Danmark er Blockbuster repræsenteret i Norge, Sverige og Finland.

Billeder

Louise Stenberg, ny direktør for Blockbuster.
Louise Stenberg, ny direktør for Blockbuster.
Download

Information om Blockbuster

Blockbuster
BlockbusterOm Blockbuster
På Blockbuster kan du let og enkelt købe, leje og se film – helt uden abonnement. Det betyder, at du som kunde kun betaler for de film, du ser. Blockbuster har et kæmpe udvalg – over 11.000 film (heraf 1.200 danske) og byder på alt fra hæsblæsende action til underholdende komedier, rørende filmperler, hyggelige børne- og familiefilm samt masser af premierefilm – direkte fra biograferne til din stue. Blockbuster udvidede i 2017 til Sverige, Norge og Finland.

Læs mere om Blockbuster og se det store udvalg af film på blockbuster.dk.

Følg pressemeddelelser fra Blockbuster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blockbuster

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum