Det Kongelige Teater

Loppemarked på det Kongelige Teater

Del

Det Kongelige Teater sælger ud af farverige og fantasifulde kostumer og rekvisitter fra teatrets forestillinger.

Nu er der igen mulighed for at gøre et kup og sikre sig den spektakulære kjole til temafesten, få møbleret hjemmet med forunderligt udstyr eller finde en kappe til rollespillet, når Det Kongelige Teater afholder loppemarked i Operaen.

Det Kongelige Teaters loppemarkeder tiltrækker altid rigtigt mange mennesker, der gerne vil eje et stykke ægte teaterhistorie.

Foyeren vil bugne af fantasikostumer, historiske dragter og dragtdele, nutidigt tøj, hatte, sko, stofrester i ruller, rekvisitter og flere større møbler fra teatrets operaer, balletter og skuespil. Der er blandt andet kostumer og rekvisitter fra Kong Arthur, Livlægens besøg, Fabelmageren og Røde Orm.

Se begivenheden på teatrets hjemmeside

Se begivenheden på Facebook

Det store loppemarked finder sted i Operaens foyer lørdag den 26. oktober kl. 10-16, og der er gratis adgang.

På Det Kongelige Teater arbejder vi på at genanvende så mange ressourcer som muligt og gøre teatret grønnere. Det gælder både i forhold til energiforbrug men også ved at genbruge kostumer, teknik og rekvisitter i teatrets forestillinger, samt i dette tilfælde ved at sælge delene videre, så andre kan få glæde af dem.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum