Political Festival of Europe

Lone Hass, formand for Northern Industries A/S og bestyrelsesmedlem og regionsformand i Bestyrelseskvinder, deltager på Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – afholdes for første gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. Folkemødet er det sted, hvor de mange besøgende fra hele Europa får lejlighed til at forme Europæisk demokrati og dets fremtid. Til august samles borgere sammen med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet til spændende debatter og samtaler. Udover de politiske events, kan besøgende også opleve de rige og mangfoldige kulturer af Europa.

Lone Hass, formand for Northern Industries A/S og bestyrelsesmedlem og regionsformand i Bestyrelseskvinder, har sluttet sig til Political Festival of Europe som speaker. Her deltager Lone i en debat om ”ligestilling i Europa”, torsdag den 25. august kl. 18.00 på Foreign Policy Stage.

“Ligestilling og lige muligheder er vigtigt bade for den enkelte og for samfundet. For samfundet handler det om at sætte alle kompetencer og talenter i spil og for den enkelte handler det om at føle sig behandlet ligeværdigt og opleve samme rettigheder, magt og muligheder uanset dit køn. For samfundet er manglen på lige deltagelse for mænd og kvinder også en demokratisk udfordring. Jeg ser frem til at debattere disse emner ved Det Europæiske Folkemøde,” siger Lone Hass.

”Vi er glade for Lone Hass’ deltagelse i Festivalen. Med mere end 20 års erfaring i internationale virksomheder vil hun bringe værdifuld viden og input til både debatten og Festivalen. Vi ser frem til at høre, hvad diskussionen på scenen vil bringe,” siger Jan Bertelsen, CEO for Political Festival of Europe.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier, #PFOE2022 og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum