Lokale danske virksomheder er ikke gode nok online

Del

En stor del af lokale virksomheder i Danmark bruger online-ressourcerne forkert. Der bruges alt for meget tid på design og udtryk, frem for den første ‘hjemmeside’ brugerne ser når de søger efter din virksomhed; din virksomheds profil på Google My Business.

Det mener SEO specialist hos SEOhaj, Brian Ebbesen.

Ifølge SEO-specialisten, bruger 95% af alle nye kunder hos SEOhaj for få ressourcer på gratis markedsføring i Google My Business.Det lyder måske overraskende, når vi igennem de seneste 10 år er blevet ringet op af det ene SEO-Bureau efter det andet, som vil optimere vores virksomheds synlighed online.

Alle kan selv optimere det grundlæggende i Google My Business og det er ikke særligt svært. Det er bare at gå i gang”, siger Brian Ebbesen.

Hvad gør vi, efter krisen?

På spørgsmålet om, hvad de danske virksomheder skal fokusere på, når Danmark bliver åbnet igen efter Corona-restriktionerne. Og svaret er helt klart: ‘Google My Business og Lokal-SEO’. 

46% af alle søgninger på Google er såkaldte ‘lokale søgninger’, hvor intentionen er at komme i kontakt med en lokal udbyder af et produkt eller service. Virksomhedsejerne skal sørge for, at firmaet vises når kunderne søger.

Heldigvis elsker Google lokale virksomheder og med få ressourcer kan din virksomhed få maksimal synlighed online. Uanset om du ejer en virksomhed med en fysisk butik eller betjener kunder i et bestemt geografisk område. 

Lokal SEO hjælper nemlig med, at din lokal virksomhed bliver mere synlig end de store landsdækkende kæder og nationale spillere - ja, selv Amazon får baghjul af lokal SEO, når de engang kommer til landet, siger Brian Ebbesen.

Hvad skal du gøre for din lokale SEO?

Du skal sørge for, at du har taget ejerskab på den Google My Business. Så snart du har gjort dette, så skal du naturligvis sørge for, at oplysningerne er korrekte. Du skal betragte din virksomhedsside på Google My Business som en ekstra hjemmeside - og den er mindst lige så vigtig, som din almindelige webside.

På din virksomheds Google My Business-side, kan du oplyse om adresse, åbningstider, særlige tilbud og meget mere. Det er også vigtigt at du sørger for, at dine kunder anmelder din virksomhed på din Google My Business. Det er alle disse informationer og optimeringer, som Google bruger - sammen med din hjemmeside - til at afgøre hvilken placering dit firma fortjent i søgeresultaterne og Google Maps.

Ifølge Brian Ebbesen er der alt for lidt fokus på betydningen af oplysningerne i Google My Business. “Du kan bare selv lave en søgning eller to. Det er mere reglen end undtagelsen, at Google My Business-oplysningerne er mangelfulde eller slet ikke udnyttet. Og det er virkeligt dumt”, mener han.

Hvis du vil have mere viden om Lokal SEO og hvordan du bedst selv kommer i gang med at forbedre din SEO - så klik her og se mere.

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Gør dig klar til designskolen med et efterskoleophold i Vejle17.6.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Af Mikkel Preisler På vegne af : Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design Nu har du muligheden for, at forbedrede dig til mad og designskolen på et efterskoleophold i Vejle. Mange unge drømmer om muligheden for, at komme ind på designskolen enten i København eller Kolding. Det er dog virkelig vanskeligt at blive optaget. Derfor kan du nu forbedre dine chancer med design og mode som linjefag på skolen for i Vejle.

kERP – Lille dansk bogføringsprogram, som tager kampen op med de store6.6.2021 16:56:52 CEST | Blog

Af Mikkel Preisler Bogføring skal være en effektiv, overskuelig og sikker aktivitet i enhver virksomhed uanset størrelse og brancheområde. For mange nyopstartede enkeltmandsvirksomheder bliver bogføringen udført af ejeren selv. Her er der brug for et stærkt program, der er gennemskueligt, og som kan håndtere vækst i virksomheden, og som er intuitivt bygget op. Danmark har fået et nyt bogføringsprogram – kERP – der giver konkurrence til de eksisterende spillere på området. Det er skabt med fokus på dine behov som virksomhedsejer, og det giver dig alle de egenskaber og funktioner, som du kender fra nogle af de største bogføringsprogrammer.

HEIMDALL’s åbner ny høreklinik i Aarhus9.5.2021 16:14:36 CEST | Pressemeddelelse

HEIMDALL’S er Danmarks banebrydende høreklinik, der gør op med standardservice og ugennemskuelige produktløsninger. Indtil videre har HEIMDALL’s haft høreklinik i Søborg og Odense i naturskønne omgivelser ved Johnson Instituttet (et tværfagligt behandlingshus, der rummer både fysioterapeut, zoneterapi, kiropraktik og nu også specialiseret service til dem med hørenedsættelse). Siden opstarten har klinikkerne oplevet stigende succes og HEIMDALL’s vælger nu at udbrede deres koncept til Jylland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum