Escalate ApS

Lokal IT-hjælp vinder frem i Danmark

Del

Selvom dagens Danmark er fyldt med digitale enheder og internetbaserede løsninger, så er det langt fra alle, der er hjemmevante i teknologiens verden. Ejer man en virksomhed, kan man tilmed komme ud for udfordringer, når der stilles krav til firmaets IT-løsning i forbindelse med f.eks. backup eller sikkerhed. Der findes simpelthen så mange muligheder, at lokale supportvirksomheder har kronede dage.

Fokus på sikkerhed

Små- og mellemstore virksomheder har sjældent store IT-afdelinger. Måske sidder der blot en betroet medarbejder, der har fået til opgave at stå for firmaets computere.

Er man ikke uddannet indenfor faget, kan man derfor let komme til at begå fejl eller løbe panden mod en mur, når kollegaerne kommer med avancerede forespørgsler. Der kan af den grund være store fordele i at vælge en ekstern samarbejdspartner, der kan varetage alle virksomhedens opgaver og udfordringer med IT.

Hos ITloesningen.dk har man specialiseret sig i alt, hvad der rører sig indenfor computer og IT. En af serviceydelserne er hjælp til computersikkerhed, hvilket er et meget relevant fokuspunkt i det danske erhvervsliv. Der findes regler for, hvilke personfølsomme oplysninger om f.eks. sine kunder, man må opbevare i sin database. Lovgivningen holdes nemt med rådgivning fra en IT-ekspert, der også kan træde til, hvis der opstår andre sikkerhedsmæssige udfordringer. Bliver virksomhedens servere hacket, er gode råd nemlig dyre. Medmindre man på forhånd har booket sig en IT-supporter på en attraktiv abonnementsløsning.

Løsningsgaranti skaber tilfredse kunder

Har man ikke selv den store erfaring med IT, kan man som virksomhedsejer opleve en skepsis, når der skal forhandles med nye samarbejdspartnere. Der findes mange forskellige selvudnævnte IT-eksperter på markedet, så hvordan kan man som forretningsejer vide, at den valgte IT-supporter kan udføre et tilfredsstillende job.

Det er en udfordring, man er uhyre bevidst om i branchen. IT-løsningen, der lever af at yde personlig support, stiller derfor en løsningsgaranti til alle sine kunder. I alt sin enkelthed vil det sige, at ringer kunden med et IT-problem, som supportvirksomheden ikke kan løse, så udstedes der ingen faktura. Med andre ord kunne man sige, at der er fuld tilfredshed eller ingen regning.

En gennemsigtig forretningsmodel skaber værdi hos små- og mellemstore virksomheder, der ikke altid har de største budgetter til indkøb af ekstern IT-support. Den lokale og personlige IT-supporter er en tillidstro samarbejdspartner, der skaber værdi for pengene hos de små virksomhedsejere, der virkelig har fået øjnene op for konceptet.

Kontakter

For mere info kontakt marketingkonsulent Jonas Holm
+45 31 10 13 79 | Jh@jonasholm.dk

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

2021 bliver endnu et godt filmår13.1.2021 15:53:59 CETPressemeddelelse

Der er ingen tvivl om, at der er nogle årstal, som huskes tydeligere end andre, når det kommer til filmverdenen. Hvis der er tale om et godt film år, er der også spændende prisuddelinger og gode biografbesøg at nyde. Derfor er det også godt at forberede dig på det kommende års film. Hvad har du at glæde dig til som publikum i 2021? Her er samlet nogle af de film, som du kan forvente at finde på lærredet i biografen eller på fjernsynet derhjemme i det nye år. Der er blandt andet tale om efterfølgere af både ældre film og animationsfilm, en genindspilning af en klassiker og et helt nyt kærlighedsdrama.

2021's boligtrend - Få styr på din indretning5.1.2021 15:21:08 CETPressemeddelelse

Hvis du vil have det bedste nytår, så kan det være nødvendigt at ændre den måde dit hus eller dit værelse er indrettet på. Den måde man indretter sit hus på, kan nemlig have en stor indflydelse på, hvordan man egentlig har det. For at få noget nyt ind i året 2021, kan man få meget glæde af at bringe noget nyt ind i hjemmet. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvordan du kan gøre det i dit eget hjem, så kan du læse med her, og få nogle fantastiske ideer til, hvad du kan tilføje.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum