Political Festival of Europe

Lise Fuhr, direktør for de europæiske teleselskabers brancheforening (ETNO), deltager på Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – løber af stablen for første gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. Festivalen er det første paneuropæiske folkemøde og er det sted, hvor de mange besøgende fra hele Europa får lejlighed til at forme Europæisk demokrati og dets fremtid. Til august samles borgere sammen med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet til spændende debatter og samtaler. Udover de politiske events, kan besøgende også opleve de rige og mangfoldige kulturer af Europa.

Direktør for de europæiske teleselskabers brancheforening, Lise Fuhr, er blandt de mange speakers, der er en del af Festivalen. Lise skal deltage i to debatter om teknologi og digitalisering.

"ETNO er ​​stolt af at være med på initiativer, der har fokus på borgerinddragelse, såsom Political Festival of Europe, der involverer politiske beslutningstagere, civilsamfundsorganisationer og engagerede borgere i diskussionerne om Europas fremtid og dets næste generationer af borgere. Og fra et personligt synspunkt ser jeg virkelig frem til at udveksle meninger med borgere og eksperter om, hvordan Europa kan blive klar til den næste digitale revolution og de udfordringer og fordele, det kan medføre,” siger Lise Fuhr.

”Vi er glade for Lise Fuhrs deltagelse. Digitale teknologier og innovationer udvikler sig hurtigt i vores tid, og derfor er det vigtigt at diskutere disse emner ikke kun blandt eksperter, men også med borgere. Lises ekspertise inden for teknologi og digitalisering bidrager med vigtige perspektiver til debatterne, og vi ser frem til at høre de interessante diskussioner, der vil finde sted,” siger Jan Bertelsen, CEO for Political Festival of Europe.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Alessandro GropelliVicegeneraldirektørStrategi & Kommunikation, ETNO

gropelli@etno.eu

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Velkommen til Political Festival of Europe25.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er dagen kommet, hvor vi for første gang kan byde velkommen på Political Festival of Europe 2022, der klokken 11, i formiddag, bliver skudt i gang med åbningstaler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand for Festivalen Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og, ikke mindst, Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen på video. Velkomsttalerne fra nær og fjern bliver båret trygt igennem af Leif Lønsmann, næstformand for den Danske Helsinki-Komité for menneskerettigheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum