Ishøj Kommune

Lis Sørensen giver koncert i Ishøj

Del

Nu sker det endelig. Efter flere omflytninger under corona-nedlukningen gennemfører Kulturium Musikteater i Ishøj nu en koncert med Lis Sørensen. Glæd dig til et genhør med alle de store hits den 4. september kl. 20

I 2020 har Lis Sørensen været i studiet og spenderet timevis på nye soundtracks til danskernes liv. Hendes imponerende repertoire byder på en perlerække af hits – nye som gamle.

Og Lis glæder sig lige som alle andre kunstnere til at komme ud og spille større koncerter igen.

Ikke hvem som helst

Sanger, sangskriver og komponist. Samarbejde med en række af tidens bedste komponister, lyrikere, producere og musikere. Bidrag til over 100 albums udgivet af kolleger eller som medlem af grupper. Og 16 albums i eget navn. Ja, CV’ et er meget langt og flot.

I Kulturium Musikteater er det en kæmpestor fornøjelse igen at byde en af Danmarks allerstørste sangerinder velkommen på scenen med det altid veloplagte og dygtige band.

Gå ikke glip af denne aften – skynd dig at købe en af de få billetter, der er tilbage. Billetter koster 395 kr. og sælges på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum